anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, heinäkuuta 22, 2017

olen altruistinen kuin joutsenen kaula

Selailin aika pitkään yhtä nettikirjakauppaa...epänormaalin pitkän ajan, huoh. Ei toisaalta viittisi maksaa jotain, toisaalta kirjat on niin ihania kun ne on omana. Haluun sen Red Queen kirjan, suomeksi tai englanniksi, ei väliä. Mun pari viikkoa ilmaista lukuaikaa jossain sovelluksessa loppuu, enkä mä ole saanut luettua sitä.
Sitä ennen, kun selasin kirjoja, katoin yhden leffan, jonka luulin nähneeni. Varmaan tuun kattoo sen uudestaankin, jos en muista että olisin nähnyt sen... se oli huono puoli siinä leffassa, että on lukenut kirjan. Nuorten aikuisten osastoa lueskelen, jos en lue jotakin kauhua tai fantasiaa. En haluaisi nähdä Musta torni leffaa, ennen kuin saanut loppuun kirjan..
Aika lailla oon jo tuhlannut tämän päivän? On melko kuuma ainakin ollut, hengaillut vaan yöpaidassa. Ruottissakin on ollut kuuma päivä. Pitänyt lähteä lenkillekin naapurin kanssa.
Katselin äskön girlboss -sarjaa Netflixistä, ja sitten jotakin YouTube videoita miten oppia välittömästi enkkua ja tehdä miellekarttoja tms. Kaivoin mun Oxfordin sanakirjankin esille... helmitaulu on niin vanha keksintö, mutta mulle tulee vain jokin kukka mieleen siitä sanasta... abacus, hibiscus.. .lol
om mani padme hum... kaunis on lootuksenkukka.
Vaikea uskoa, että mun lempibändin uudesta singlestä on jo kolme vuotta??? Miten tämä elämä menee näin nopeasti?? Tai no on niillä uuttakin musiikkia, jo, mutta että Words As Weapons soi varmaan koulussakin mulla.. joo, siltä Seetheriltä joka tarkoittaa etelä-afrikaksi vittua.. ja mun lemppariviinit tulee ehkä sieltä, mutta muuten pitäisi kai tehdä jokin miellekartta mitä mieltä olen maailman valtioista. "mun suomea" ei lasketa. Mun mielipide, mitä sen väliä on.
Siinä opetusvideossa ne väitti, että ne jotka kattelee seikkailuelokuvia, olisi tyhmiä joten jos mun unet on aina seikkailuita, niin kai mäkin olen vähän tyhmä. Siis actionia, mutta mielelläänhän mä toki näkisin unia miten maailma pelastetaan ihmisiltä, mutta taikuudessakaan ei pysty luomaan tyhjästä mitään uutta tai lisää,esim. ruokaa nälänhätään. Se joka luulee että ongelmat selviää itsestään, on vähän kusipää? Siinä Allegiant elokuvassa sanoi yksi tyyppi jotakin siitä, miten ilman uhrauksia mikään ei tuu onnistuu, kun se yritti tehdä oikeaksi sitä miten ne vei lapsia vanhemmiltaan ja toi sinne aivopestyiksi.
No mutta joo, ei kannata ottaa mitään pois kontekstista ettei satu. Tultiinpahan muuten taas ihan alkeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti