anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, heinäkuuta 28, 2017

ei sitten varmaan, niin

Saldona Sokokselta laukku, johon mahtuu mun mäkki tietokone, 20€ matkakortilla ja käteisellä ostin jotain päivittäistavaroita. Namia koiralle, pari banaania, leipää ja sävyte shampoo hiuksiin... jäikin vielä.

Maha täynnä kiinalaista ruokaa, kauhea hiki..mutta illalla saunaan.. juttelin koiralle ja se jutteli mulle matkalla ostoksille. Parin pysäkin päässä on suht.koht. tuoreesti rempattu kauppa, jätin palautetta koiraparkista...
Nii ja sain mää askin tupakkaakin. Alunperin piti odotella neljä tuntia sulhoa kaupungilla, mutta tulin kotiin ja sääkin ehti kirkastua ja lämmetä luvatusti? Juu, ja pullo halvinta vahvaa viiniä. Ei muuta.... kai.. siinä suurimmat. 

Vaihdan paitaa ehkä kolmatta kertaa, kun taas lähden ulos kotoa. Jos tuolla nyt tarvetta paidalle on<3 kaikki oli jo melkein syksytamineissa...
toin turhaan sateenvarjon aamulla kun lähdin kaupungille. Mä vain räpsytin taitavasti silmäripsiä, ja mun kaveri osti........ olen ehkä paras sijoitus sitten pohjattoman tyhjän kaivon.

Täytyy pestä kädet,.. mä syötin niistä koiralle pysäkillä jotain ihme koiranruokaa sellaisesta taskusta... mutta joo! Melko ehdoton perjantai vaihteeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti