ad

ad

16.7.17

Arvolleni sopivaa, ta-daa

Kitisen... häistä... ja niiden aikana(?). Laihduin vaan. Salaattia ym otin lautasmallin mukaan, ja nälkä jäi. Koiriakin piti mennä hoitamaan, niin ei voitu jäädä sinne puolille öin. Mäkkärin kautta kotiin, saatana. Mutta vain euron juusto. Venäläinen naapuri sanoi, että jos olisi venäläiset häät, ei olisi nälkä kahteen päivään sen jälkeen... ja mulla on sitä taustaa jotain.
Mulla oli hieman draamaa siellä, kun mut laitettiin istumajärjestyksessä täysin viimeiseksi... se näytti siinä kartalla seinällä ykköspaikalta, mutta todellisuudessa mä lähdin vetää pihalle ja itkeskelin yksikseni istumassa jossain vähän matkan päässä. Kun menin takas sisälle, murhasin hääruokaani ruokavälineillä mielessäni.

Viime yönä oli magnesium puutetta ja suonenvetoa vasemmassa pohkeessa. Siitä kai tietää sit, olleensa kännissäkin. Ei mulla toisaalta mitään muistikatkoja oo.

Tultiin kotiin, ja siellä oli naapurit venailemassa grillikatokselta. Niille sit hääjuorut tai perhedraamat pääperiaatteessaan. Kun lähdettiin pois, ja olin halannut niitä "tasapuolisesti" niin kuulin pois lähtiessä jotain miten mukava olen tms. Kunhan olen oma itseni?

Aika paljon kuitenkin ihmisten käsityksiä saa muuttaa, jos susta puhutaan jotain p***** selän takana.... kuultiin joltain serkuilta, että mulle ollaan vihaisia, kun olen tyyliin satuttanut mun avokkia jotenkin.... mutta suurimmalti osin mä olen sen pitänyt kasassa, ja pelastanut juoppoudelta sun muulta itsetuholta ja onhan se laihtunutkin ~15kg alkuajoilta. Eiköhän se ole jokusen kyyneleen arvoista. Ja kaikki olen saanut kuulla mun avokilta mitä mieltä se on, mulla ei itsellä ole mitään osaa tai arpaa siinä veljesten itselleen kehittämässä riidassa. Jos toinen on ahne, eikä maksa velkoja, ja jos tarjoaa jostain tontista arviolta 35 tuhatta, vaikka kaavoittaessa se olisi miljoonan arvoinen. Vitun perintöasiat oikeesti, me tarvittaisi vaan rahaa nyt vähän.. Avokkini on työhullu, mutta palkkojen saamisen kanssa sillä on todella sinisilmäisiä ongelmia/vaikeuksia....

huoh, mutta se siitä?? Taitaa olla vähän sukuvika, valehtelu ja tollee.

No comments:

Post a Comment