anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 20, 2017

Perskarvat vaan kasvaa

Toisaalta ihan kiva, että tuota valosaastetta tulee silmiin vähemmän, mutta en mä siltikään tunnu näkevän mitään? Mun aurinko-glasit vahvuuksilla tuli Kiinasta ja kävin ne hakemassa. Nämä on melko muikeat, mutta tarvitsee totuttelua? Sen mitä näen, on vähän violetin sävyistä ehkä... en osaa päättää haluaisinko olla kuuro vai sokea, mutta ehkä mieluiten kuuromykkä eiku.
Ei siinä, aika jännä... muokkailin vähän tän blogin leveyksiä. Tonne tuli vierailevaksi tähdeksi instakuvailujakin tollanen painike toiminto miksi niitä widgettejä sitten suomennetaankaan?
...
Mulle soitettiin kiinteistömaailmasta, että olenko vuoden sisään muuttamassa omistusasuntoon tms...
Hieman turhia puheluja taitaa tulla nyt. Huomenna oisi yhden pajan kemut, joissa muisteloidaan ja paarditaan sen toiminnan päättymistä. Sain tekstarilla kutsun joskus aikaa sitten jo, torstaina voisi kai kaveria nähdä leffaillan merkeissä yms herkkua.

Joo, en mä kyllä näe mitä mä kirjoitan, jos otan silmälasit pois. Tai siis, toki muistan missä näppäimet on ja jos kurtistan silmiä niin sitten jotain erottuu. Miten tämä hajataitto on näin paha?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti