anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2017

niille, naisille jotka loukkaavat jokaisella kommentillaan osapuolta Kajsa Blom facebookissa...

Kävelin eilen jotain 7-8 kilometriä? Ellei mun puhelimessa ole jotain vikaa, kun loput askeleet tuli puoleltaöin... en mä kai mennyt nukkumaan kun joskus ennen neljää yöllä... kunnes päätin, että vitut tästä. Mua ei ole luotu yökyöpelin elämään.
Aamusta kun vielä jotain unta näin, heräsin ja mun fuck bucket oli täynnä. Oikeastaan kaikki vitun idiootit, jotka väittää jotain psykooseista aamuöisin on just sellaisia, jotka niitä varmaan on kokenut.
Uni on mulle numero yks elämässä, ja mä en haluaisi uhrata sitä tollaseen mielipiteideni vainoamiseen. Jos mulla olisi lapsi, niin yhtäkkiä se ei olisi mun? Olen kuullut tuota ennenkin, niin tavallaan vielä enemmän loukkaa. Mä en ikinä tekisi tähän maailmaan lapsia, ellei elämä todista että Suomeen ketään kannattaisi ottaa.

Triggeröiviä kommentteja tosiaan kaikenmaailman uhreilta. Ihmettely ja sellainen kuopan kaivaminen on mun mielestä triggeröivää. Psykiatrit sanoo että miten mikään liittyy mihinkään, kun itse muka tietävät paremmin mun elämästä ja mitä olen tehnyt... ja puhuvat itsestään ja meikä itkee.

Mulla ei tunnu paljoa ihmisarvoa olevan... vaikka miten olen hyväsydäminen ja itestäni pullauttaisin ulos ihmisen jos koskaan vahingossa tulisin raskaaksi... koska en usko aborttiin.
Alunperin tossa oli kyseessä miten seksin äänet ei kuuluisi normaaliin elämään kerrostalossa.
Luolakaudellakin sitä vain käännettiin pää, koska se oli normaalia toki.

Poistuminen ryhmästä olisi tuskin auttanut, koska kuulemma "mut tunnetaan muiltakin sivuistolta" ym uhkailua... linkittivät siihen mun blogia, youtubea... kas kun eivät tägänneet mun vanhempia tai jotain.
Vaikka asiahan ei kuulu mitä mieltä mä olen, mutta ärsyttävää latistamista, sanojen laittamista mun suuhun, passiivista agressiota.... mä niitä profiileja sit facebookille raportoin häirinnästä sun muusta, eli kyseiset henkilöt on saaneet viestin messengeriinsä että tarvitsevatko apua ja voin kyllä jutella, jos mietityttää asiat. Eipä niitä oikeasti kiinnosta.

Mun mielipiteitä saa arvostaa, mutta mä en tee sillä hevonvittua myöskään. Kohtaisivat mut kuin ihmisen... jokaisella on vaikea elämä, tämä ei ole mikään helppo maa olla. On alkoholismia, on päihdettä, mielenterveydenhäiriötä, masennusta, huonoja itsetuntoja, kiusaamista jne rasismia...

Musta tuntuu että katson jotenkin objektiivisemmin maailmaa, koska mä en enää välitä siitä, miten ihmiset juoksee karkuun tai huutelee, Suomi on vain pieni maa ja se on ihan sama jos näkisin kuusi ulottuvutta, kun en niitä pysty heille selittää... mutta siis, someraivo... se on pikkuruisten ihmisten juttuja. On se vähän kunnianloukkaustakin, mutta demokratiassa täytyy vaan kärsiä... ihmiset ei ole jotenkin mun puolella ikinä missään?

Oli sitten stigma mulla jossain tuolla leijumassa jotakin mainetta tms,


mutta mä en ole yhtään niin kuin mun nettipersoona. Mä voisin olla kuka vaan. Mutta mä olen mä, ja sitä tuskin on kukaan muu aidosti ittensä jos täytyy vedota siihen oikeuteen, että jokaisella on oikeus päästä hoitoon... tässä maassa...

hauskaa sunnuntaiaamua pallinaamat ja muut sisältä rumat ihmiset. Toivottavasti erkanette oravanpyöristänne joskus. Ja vähän teette itsetutkiskelua tai hankitte itseapu kirjoja.....

1 kommentti:

  1. En ihan tajunnut kaikkea mutta haluan kommentoida. Jos naapurisi tietää että äänensä kuuluvat niin mun mielestä pitäisi yrittää olla hiljempaa jatkossa. Kerrostalossa pitää ottaa naapurit huomioon ja vaikka seksi on normaalia elämää niin ei sen tarvi naapuriin ainakaan jatkuvasti kuulua. Se että sä olet asiaa jossain Fb:ssa (?) kommentoinut ei tarkoita sitä että sun blogit ja muut jutut pitäisi vetää siihen asiaan mukaan. eli jos oikein tajusin olen samaa mieltä sun kanssa ja olis siisti nähdä miten ne sun haukkujat joutuisi ite tilanteeseen että vaikka sitten omalle ekaluokkalaiselle kotona yrittäis selittää naapurista tulevaa voihketta.

    VastaaPoista