anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 20, 2017

muuta, mitäs.

Minkähän aikavyöhykkeen mukaan tänään on 20. päivä? Netflixiä odotan että päivittäisi uuden jakson mun shadowhuntersia... mutta joo, ohivuotoja on vielä vähän kun kerran siteet käytössä, ja olen aamun ollut hereillä ja ollut livessä yhdessä sovelluksessa. On siellä muitakin suomalaisia sitten kait. Vapottelen ja olin parvekkeella, housut on jo jalassa, siellä on vähän viileä. Söin vikat pinaattiletut aamupalaksi, olisi ehkä voinut juoda jogurttia mutta unohdin... teki eilen murekkeen, siitä unohtui kananmuna ja se ei pysynyt kiinni, näytti varsin lihoittavalta.. kai mun sit täytyisi syödä todella vähän, kun en kerran liiku yhtään, mutta kun kai mä sit syön oikeasti liikaa siihen verrattuna emt, mutta on kyllä syitäkin aina vähän juhlistaa elossa pysymistä tai jotain.
Tredusta tuli paperit että mut on taas hyväksytty johki. Tuntuu että pääsisin mihin vain mihin keksin hakea, tuossakin oltiin valittu vain kolme oppilasta?? Ehkä kannattaisi vaihtaa media-alaan nyt kuitenkin, koska ne työvaatteet maksaa ehkä sen parisataa tonne kodinhuoltajaksi jo ekana vuonna kenkineen ym asuineen ja salmonellatesteineen.... kaiva sellaista rahaa perseestäni mitenkään.
ja painoala kiinnostaa koska mun unelma-ammatti on varmaan painaa tieteen kuvalehteä x)) njooh.... mietin vaan miten ton vaihdon kanssa..... se opiskelu on tässä jossain lähempänä, sitten en saisi tuskin mitään bussikortti tukia. Mä nyt mietin tota valintaa vielä... toisaalta huonepöly kutittaa mun nenää, niin en tiedä kandeeks mun alkaa siivoajaksi, kun olen kerta herkistynyt sille...
Worcesterista tuli jokin kirje englannista, mun vanhaan osoitteeseen? Voisi melkein vastailla sille.
Mä olen nyt niin huono ollut vastailee mihkää. Aika mennyt tossa vuodon tukkimisessa... onneksi se kaavinta tuli nyt sit, ainakin suurimmaksi osaksi se auttoi että pystyn toimii kotona turvallisesti.
Mutta tosiaan, mietintämyssyyn:
* tredu vai sasky
* juhannuksen juhlinta vai yrittää maksaa laskuja
Realisointi siitä kiinteistöstä mikä sillä avokilla oli, niin onnistui vähäsen, mutta me ostettiin kyllä ruokaa melko paljon jo eilen. Jos sitä oisi 250 e jäljellä, niin sähkölasku oisi 130e ja vuokraa 240e tarttisi olla maksamassa heti, niin tota.. mä saan ylihuomenissa pari sataa takuita, mutta milläs sitä sitten elää ja kaikkea... en ole nyt koskenut noihin vj-asia laskuihinkaan siitä syystä että tili on koko ajan miinuksella itellä
Että ei paljoa hurrata vaikka olisi rahaa. Jostain se on kuitenkin aina pois.
Mutta joo, kauhulla maksellessa sitten näitä terveysmaksuja ja lääkettä jne...
Mä en nyt osaa jäsennellä tätä tekstiä. Huomaakohan sitä, että mulla on koko ajan pieni kiputoleranssi meneillään.
Niiin..............mitähän sitä. sian pesisi, koiraa veisi... ei kai täs. Mietintäpipoa vain tiukemmalle päähän. Näin untakin jo, että en mene kumpaakaan koulutukseen... muttah, täytyypi katella eteenpäin motivoitunein silmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti