anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 08, 2017

Miten lukea

Suosittelen laittamaan muistutuksen kännykkään joka päiväksi tiettyyn aikaan, että muistat lukea joka päivä. esim.20 sivua on ihan ok tavoite päivässä. Kännyköistä puheenollen, on niin paljon sovelluksia jotka on hyödyllisiä sekä sivustoja.
Mun kirjoihin liittyvät sovellukset: Bookout, Audible, elisa kirja. Näitä olisi vielä esim. goodreads, wattpad. Sitten sivuista on tietty bookcrossing. Kirjastot myös jos halvalla täytyy saada vain lukea. Mutta olen nyt pari vuotta ollut jäsen suuri suomalainen kirjakauppa -kerhossa.
Halvalla saa englanninkielellä kirjoja esim. bookdepositry.com sivulla.

Mitä kirjoja minulla on kesken? Oikeastaan niin monta, että en jaksa alkaa luetella. Olen kuunnellutkin yhteensä n.9päivän verran noita äänikirjoja, ja niitäkin on kesken. Älkää ottako mallia minusta, mutta ottakaa neuvoja siitä miten kirjoitan... heh...

Mulla on kirjahyllyssä ehkä liikaa kirjoja. Nuorten dystopia kuten Nälkäpeli tai Outolintu on luettu kauan sitten. Hankin Siilo nimisen kirjan, ja se tuntuu lupaavalta. Baby Jane on kaverin suosittelema, Kirjastokissa kirjasta olin kuullut paljon, otin sen mukaan tosiaan yhdestä bookcrossaus miitistä... vieläkin kesken jotakin vampyyrikirjoja jotka olen ottanut mukaan kohta kolme vuotta sitten, mutta joskus lukeminen on todella hidasta? Yleensä luen jotakin 70 sivua tunnissa, tai ainakin tuon bookout sovelluksen mukaan?

Kunhan kirjoitan taas.

Kajsa's bookshelf: currently-reading


goodreads.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti