anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 05, 2017

Mä en jaksa uskoa enää ihmisten hyvyyteen

Voi vittu. Miten kello on jo noin paljon, mun piti soittaa sinne tipotielle lääkärille sen soittoajalle. Noh, hoitakoot poliisi mut hoitoon jostain pikselimössöstä mitä jaoin, niin en varmasti pääse opiskelemaan. Näppis syyhyäisi kyllä tosta kunnianloukkauksesta vaatii jotain rangaistusta, kun se häirintä on jatkuvaa. Pöpiksi saa kuulemma kenet tahansa "yleisesti" tuomita vapaa-ajallaan, väittää toisen fb- kavereita psykoosi hemmoiksi, että lapseni huostaanotettaisi (vaikka ei ole sosiaalityöntekijäkään), että mut tarvisi laittaa loppuelämäksi hoitoon johonkin laitokseen jne tällaista.. ja munko pitäisi maksaa niille henkisistä kärsimyksistä?
Mun ainoa psykoosi on se, että musta tulee sisäänpäinvetäytynyt, ja sitä en ole tehnyt nytte.
Olisikohan vankilassa helpompi kuolla, jos sieltä saisi yliannostuksen huumeita tai maksaa jollekulle tappaa sut... mietin vaan, kun alan olee aika vanha skitsofreenikoksi? Yleensä ne on jo tässä iässä käyttäneet oman käden oikeutta.
Eilen oli ihan kiva päivä, grillattiin illalla, käytiin ostoksilla. Hankin parit kengät, ja Dressmannilta saatiin häihin miehelle takki housujen kanssa. Aamun nukuin vähän ohi, ja sit vein koiraa...
loppuisi nää prkl menkat. Kyllä mä kuvittelin jo itteni suljetulle... mutta mä tuskin olisin enää hiljainen siellä (ellei multa menisi ääni), mä huutaisin varmaan koko ajan tai jos joutuisi hereillä oleen jossain suljetussa huoneessa ilman mitään rauhoittavia, niin löisin päätä seinään ja potkisin seiniä ja riehuisin, kunnes olisi enää hengenvaarallista antaa rauhoittavia, koska ei nekään mömmöt terveellisiä ole loppuviimein...
Posti tuli.. jaahas, taas peritään korkoja yms vaikka me maksettiin telialle yks noista sen laskuista jo sen omien sivujen kautta. Mitenköhän totakin jaksaisi alkaa soittelee että oikaisevat. Pakko se on kai aina maksaa, ei siinäkään ole järkeä että kahteen kertaa veloittaa, ja mitään ei koskaan saa takasi.
Onneksi kaikki aina lopulta muuttuu paskaksi. Mä en eläisi hetkeääkään ilman mun masennuslääkkeitä, ja silti tänä aamuna odotin että jaksaisi ottaa ne. Ihan varmaan zombi oon.
Jees ...pitäisi ilmeisesti aina mun myös tehdä rikosilmoitus aina kun vaikka ylilauta jakaa mun kuvan, tai joku demi.fi:ssä kirjoittaa mun nimen johki googlehakujen löydettäviksi. Vähän ehkä ylireagoi, mutta kuitenkaan välitä yhtään mistään, rasittaa vaan poliisin resursseja. Niin, eikä mullakaan loputtomasti ole jaksamista käsitellä tätä asiaa..
Karmakin on ihan hyödytön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti