anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, kesäkuuta 10, 2017

Kiinnittäkää suojavyöt, tulee kuoppainen matka?

Välillä pientä siivoustakin. Ei täällä sen hurskaammaksi tule, mutta jotakin välillä tehdä. Pesin hellaa etikalla ja ruokasoodalla, heitin menemään jotakin homeisia puulastoja lavuaarista. Roskaa poistin tasoilta, lattioilta, siivoilin vähän laskuja lehtitelineeseen mitä en muistanut olevankaan. Täällä on joku ihme piipitys, ja tuo väittää että se tulisi astianpesukoneesta?
Mainokset meni roskiin, ostettiin jätesäkkejäkin, mutta ei multa varmaan niin paljoa jätettä kerralla tuu. Keittiön pöydän alta siirtelin tavaroita pois, imuroitiin parveke ym koirankarvoja, tuli imurinpussi täyteen? Vähän järjestelyä. Munakennot yhteen pinoon, kaikki pussinsulkijat roskiin, pari uunilappua pesuun. Loppujen lopuksi tätä tavaraa varmaan ihan jätteeksi ole? Yksi nurkka on vielä siivottava, missä askartelen, ja tätä pöytää voisi koittaa järjestää eri päin ja niin, ettei kaikki ole tässä sojoittamassa esim lasipurkki "kynäkotelo" jossa mun huulipunia ym tusseja ja washi teipit roikkuu siitä. Löysin yhden kirjeenkin mihin voisi vastata, mutta muistaakseni sen mukana tuli jotain kysymyksiäkin kohdistettu mulle ja ihmettelin niitä niin, että se lappu kai lensi jonnekin kauemmas musta.
Kuuntelin tänään loppuun yhden äänikirjan. Kirjauduin takas mun bookstagram tilille instassa (@blackleathersofabookclub). Se lähinnä koska goodreadsissa vielki 5 ihmistä siinä ryhmässä, ja kirjat on jotain niin maamerkkejä ihmisen polulla elämässä. osaan selittää piste com...
Käytiin me lidlissä hakemassa 80kpl tamponeita huokealla paketissa, kun ei tämä oikein lopu tämä vuoto vieläkään. Niitä tamponinkuoria oli ainakin satoja mitä noukin näppysiini eri paikoista ja tunkasin roskiksiin.
Kävellyt en ole tänään juuri mitään.
Niin, ja Prismassa käyntiin kääntymässä sen verran, että sain takuuseen uudet skullcandy nappikuulokkeet, kun toinen lakkasi kuulumasta ja niissä on peräti kahden vuoden takuu!
Tarttisi kai raspilla mun kantapohjia, öö- Raspitella ? - ja sit laittaa toi näyte mitä sain apteekista jotain 24 tunnin suojaa jaloille.
jeespoks kaikki varjometsästäjät... meikä heittää tohon nahkaan uuden riimun ja tajunnasta hävii kaikki (teidän) ilkeät kommentit vaihteeks... eiku. Elämä jatkaa radallaan...
Ensi viikolla muistaakseni uusi jakso sitä sarjaa, siihen asti äänikirjaa... on mulla se suomennoskin ekasta kolmesta kirjasta, mutta mieluiten ehkä kuuntelen. Osaa sitten sanoa kumpi on parempi, se netflixin tarjoama toiminta vai toi äänikirjan lapsille suunnattu osuus? köh, siis nuorille aikuisille.
Kaikilla varaa kasvaa on.
Yoko Onon tweetit tulee mulle jostain syystä ilmoituksina, ja yhessä se väitti että aika on miesten keksimää. Mikälie hortonomi hän sitten on. Luulisi että John Lennonin exä?
No, ihmettelemisiin.
ja parempaa tulevaisuutta/elämää/terveyttä jnejne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti