anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, kesäkuuta 03, 2017

Jos vaan bloggaan leikisti, vaikka todistusaineisto on jotain muuta

bloggaus.fi sanoo näin: 
  • Kirjoita aivan käsittämättömän paljon. Kirjoita sormesi verille ja persauksesi puuduksiin. Näin tekee jokainen kirjailija ja hyvä bloggari. Siksi hyvän blogin kirjoittaminen on myös kykyä istua alas. Blogi on työtä. Älä erehdy tästä.

Minähän olen blogannut persaukseni ruvelle. Märkäruvelle nimittäin.
Googletin aamutuimaan miten saisin jotenkin enemmän lukijoita, tms. Ehkä pitäisi olla tyytyväinen jo näihinkin. Haluaisin silti tehdä mainostajien tai muiden bloggarien, tubettajien, nimetäkseni muutaman, kanssa yhteistyötä, ja toisaalta omiin projekteihin jotain rahanarvoista tukea...
Tämä käy yksinäiseksi. Ja se märkärupivoide maksaa. Mulle tulee s.postia aina ties mistä sovelluksesta, joita olen ladannut. Latailin niitä uudestaan, jos ne olisi muuttuneet helpommiksi. Taikasana on yhteistyö, eli collaboration. Ihan sama missä mun blogia jaetaan, kunhan se ei ole ylilauta tai vastaava demin sivut... sekin on huomiota. Onko negatiivista huomiota =? On, varsinkin tässä kiusaajakansain maassa, mutta välillä jos eksyy mukava kommentti, sitä alkaa miettiä onko se ihminen tehnyt niin muista motiiveista. Että muut näkee hänen kommentin. Se on vähän kuin rukoilua julkisesti, että salassahan sellainen täytyisi tehdä, heh... huono vertaus.

Meikä juo nyt aamukahvia, ja pohtii myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti