anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, kesäkuuta 29, 2017

I'm just as poor at flirting as I cringe when something is sold to me that I didn't plan to get but still want (sort of?)

Aivot huutaa mulle, että älä vastaa siihen puheluun ja et kyllä tilaa mitään, mutta muuten... olen niin markkinamiesten unelma (välillä) kuten jos kyseessä on <3Tieteen kuvalehti<3
äh

 TURHAA. Puhun itseni mihin vain... ja se oli kolkyt egee jostain 6kk lehdistä... ja lisäksi kaiutin. ja... plää plää uudistunut lehti. Paksuimmillekin. puupäille, huoh.

Soittavat sitten kun olen ns. hyvällä tuulella. pyh. Kun pitäisi maksaa kaikkea muutakin -.- sain just kotivakuus laskun, puhelinlasku tarttisi maksaa heti, ja öö- käytin just vikat 5 e jälleen tupakkaan ! ! (toisin sanoen olen salesti idiootti vaihteeksi, ei riitä sanat enää)
Saan rahaa vasta ensi viikolla. Tän kuun vuokrasta uupuu edelleen satku, kun mitä sain avokilta niin meni pakolliseen sonera rahoitus laskuun joka sekin on kivunnut jo hieman kivuliaaksi maksaa kuukausittain.
Ja se helkutin sisäilmanpuhdistin -.- miksi miksi käytän rahaa jota mulla ei vielä ole (koska olen köyhä, heureka!)
.
.
toisaalta pystyn vapottaa sisällä :P~ ja muutenkin helpottuu elämä (paitsi että luottotiedot on jo sanonut naks ja poks)
Osaan syödä veitsellä ja haarukalla, ja vaikka syömäpuikoilla, mutta siihen loppuukin se mun paremman luokan elämä. Musta ei tuu ikinä rikasta, koska mulla on väärä asenne tohon rahankäyttöön? plöö.
niin, turhaa, turhaa, turhaa.. en saa varmaan edes aivojani hautaan mukaan ahhahha.
(niin no siis jonkun meikäläisen aivoja kerättii jossain ruottis, koska öö- skitsofrenia... kuulemma jonkun nettitutun äidin aivot pääty sinne, mutta se ei kummemmin halunnut siittä puhua joten en ole kovinkaan varma asioista ahhah. :(( )


Mä häivyn, suudelkaa te siellä käsivarsilihaksianne,. koska, yäk  ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti