anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2017

Ihan hyvin mulla on mennyt, huh huh

Onhan se hyvä, että Kela kortissa lukee se 112, kun mun varmaan pitäisi sinne kohta olla soittamassa... rikosilmoitustakin minusta kuulemma tehdään. Miksi jotkut näyttökuvat on niin tärkeitä jostain keskustelusta, joka liittyi siihen miten toimia jos naapurin muuttanut "valas" voihkii aamuin illoin ja sen 3-vuotiaalle lapselle ei saa kertoa mitä seksi on tms. Onhan toi hankala ja ymmärrän jos ällöttävä tilanne, koska mä sain traumoja lapsena kun äiti&isäpuoli tuli paikallisesta räkälästä ja alkoi panee viereisessä huoneessa edes ovea kiinni laitettuna, kun luulivat että mä nukun.
Pedofiilinäkö ne mua pitää? Melko ironista.
Mä en pidä kyllä enää itseäni feministinä yhtään... se on tosi vaikeaa, monesta syystä.. Amerikan kotiäidit ei äänestänyt Hillarya, ja noita tuntuu mun mielenterveys kiinnostavan enemmän, kuin pommi-iskut tai ne hirvitykset mitä naisille tapahtui viime yönä kun sammui juhlivat pitkin mettiköitä ja ojia.
Mä olen raaka ja mä olen rehellinen ja mä olen inhorealisti. Mä olen humanisti, deterministi. Joidenkin mielestä toki olen skitsofreenikko ja tarvitsen jonkun suljetun huoneen. Voi kunpa olisi tullut tehtyä se lakiehdotus silloin just tästä... mutta se oli tosi vaikea muotoilla...
Saattaisi ne ottaakin mut täyshoitoon, jos mulla olisi yhtään säästöjä? Sairaalat tykkää viedä kaiken, järjenkin mukanaan passivoittaessaan...
Ehkäpä ihmiset ei vain halua kuulla näitä asioita. Mutta en luottaisi sairaaloihin tai poliisiin. Turvallisuudentunne, niin, mistähän sitä ihminen sen saa. hmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti