anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2017

huhhuijaa, paljon pihviä ja kaikki tarvisi nuijia

Lasikaupunki - Varjojen kaupungit III; 8 tuntia jäljellä (nopeteni 1.25 kertaisena) Seuraavan kirjan ajattelin lukea joko fyysisenä tai e-kirja kopiona, kun en jaksa näitä äänikirjoja koko aikaa.
Luin loppuun 13 syytä. Se oli todella helppolukuinen. Elisa kirjat sovellukseen oisi nyt paljon luettavaa alle viidellä eurolla, jos jaksaisi harkita.
Tilasin safkaa puhelinlaskuun, ja olen ihan täys. Sit käytin koiraa juuri ennen kauheaa ukkosmyräkkää.
Aamupaino oli 1,5 kiloa vähemmän kuin mihin olen jämähtänyt, joten ehkä auttaa olla stressaamatta siitä lukemasta.

Ô_õ mikä hel- otsikko tähän oikein tuli, muutes. Jos mä naputan kaikki mieleen tulevat jutut tai auon suuta joka välissä ja annan mun aivojen vaan tehdä työtään luovasti niin kaikki ihmettelee, enemmän kuin jos hihittelen itekseen ajatuksilleni tms. nolo olen kyllä joka tapauksessa,,

mutta kuten olin kertovinaan.
en ole vielä vainaja, mutta melko verestävä sellainen. Eilen pesin pyykit väärällä pesuohjelmallakin :p mutta kun veri tarvii sen 30 asteisen kylmän pesun ettei se jämäköidy kuituihin? enivesi, kiitän boksereiden lainasta... ja muutenkin akatemiaa nöyryytyksistä.... kultainen rintapinssi on mun

hmm. huonoja viittauksia palkintojenjako kiitospuheeseen sekä mun taituruudesta kotihengettärenä toimijana tms jne kuiteskin niin ei mua satu just nyt mutta valuu... ja mä en ehkä ymmärrä miten mä ennen ole antanut tän kaiken vaivata mun egoa ja superegoa samalla kun id hoitaa ne tarvehommelit,,
tai siis kun mä synnyin uudestaan naiseksi vaihteeksi. useampi vuosi jo eikä ole tullut normi vuotopäiviä.... outo homma höm höm

mun sormet liitelee nyt pois näppäimistöllä kuin lentokala ja en edes kiitä tai pyydä anteeksi vaihteeksi, vaan arpa on heitetty ja julkaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti