anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, kesäkuuta 17, 2017

ei mulle voi luvata mitään

Kysyin ensin ajanvarauksesta, että mitä pipelle näyte maksaa Tampereella. Maanantaiksi oli pari aikaa gynelle. Sivuilla luki että gynekologi ottaa sen. Siinä ei puhuttu labrasta mitään. Mun aika on 9.8. Hatanpäälle ja tota... haluaisin tietää aiemmin jos mun täytyy koko kohtu poistaa?
Ei tätä kestä muuten epätiedossa oloa kun mun "tyhjennysvuoto" on niin rajua että viikossa mennyt sata tamponia ja jos laitan paperia sinne paremman puutteesta. niin kestää ehkä 5min kunnes on verta perseessä.
No mutta 200-300 euroa helposti menisi lääkärin palkkioihin ja näytteenottoihin, yksityisellä että... ja se ei voi luvata että voin käydä maksaa torstaina, eli kun saan varmasti parisataa.. viimeks meni melki 150€ kun odoteltiin 15min sitä gyneä ja oltiin siellä 15min ja se laskutti "alle 30min" vaikka olisi voinut esim laittaa "alle 20min"... lääkeresepteistä sekä lääkkeistä pystyi vielä maksaa mutta mieluiten laittaisin vuokraan sen rahan (~735€)
....vittu perkeleen saatana.
Googletin kaikkea mahdollista, ja edelleen on tunne että "mielisairaalla" ole mitään oikeuksia. Mutta joo, alan jo muutenkin olla vanha tähän perustautiini..muut olisi jo tappanut ittensä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti