anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.6.17

abraasion jälkeen ihan hyvä olotila

Huomenta... tai no olen mä herännyt jo monet kerrat kun soitellaan tai täytyy vaihtaa sidettä. Olen syönyt vasta pari voileipää tänään kaiken tämän nukkumisen lomassa. Kaavinnan ne mulle sitten teki, ja on se helpottanut.
Haluan lähteä pois kotoakin, mutta rahaa ei ole juuri juhlia. Mietin soittaa kaverille. Siteetkään juuri ole ilmaisia kotipuolessa.
Aika hyvin olin ravinnotta sellaisen 12t, toisaalta sain koko ajan nesteitä suoneen. On mulla vieläkin kipuja ja vuotoa, mutta ehkä mä kestän tätä nyt paremmin kotosalla. Koira on hoidossa, mutta avokkikaan ole kotona ja mä sit osaa muuta kuin lepäillä. Kello tulee kolme päivällä ja siitä on vuorokausi kun lähdettiin sinne taysiin. Ihan nopeasti ne hoiti mut siellä, tulivat kotoaan päivystykseen törkkii mua. Mun piti kiittää mutta niilllä oli kiire saada mut alta pois... onneksi mulla oli se lähete tonne, mutta ei mekään tajuttu miten pitkittynyttä ja rankkaa se mun vuoto sit oli. Mä olen niin kovasta luusta tehty. Vai miten sen muotoilisi, että löytyy sisua. Helmikuussa mulla oli se kuparikierukka.. siitä se ehkäisyn ongelmatilanne sit lähti...
Mä vapottelen ja puolialastomana istun keittiössä ja mietin mitä sitä tekisi. En halua koko päivää nukkua. Vaaka on rikki, en tiedä paljonko painan tällä haavaa. Outoa ettei verenhukka ja syömättä olo ole tehnyt mitään että paino alenisi. Onhan se pitkän tähtäimen taistelu toi paino. Siltikin outoa että se ei tipu vaikka tekisin mitä tai kävelisin 10km päiviä.. noh, homeostaasi pysyy myös sit läskeissä,,, emt. Haluaisin painaa alle 110 kg mutta olen jumissa taas. Ehkä mua saa hävetä. Mä en pysty ajattelee niin, koska aika vähän tästä pystynyt itse vaikuttaa.
Heippa ja korkeita lentoja pilvilinnoissa eiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti