anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, toukokuuta 29, 2017

uus viikko, samat kujeet

Asioilla on tapana johtaa toisesta toiseen... fysiikan lakien mukaan? Voi voi, jos ei siitä tykkää.
Mistähän aloittaisi? Siitä koiran kakkakökäleen kokoisesta veriklöntistä, joka saattoi olla kohdunulkoisen raskauden keskenmeno? Noh, en uskonutkaan että näin.
Kävin tänään lääkkeitä ottamassa ihon alle. Olin avokin tukena, kun sillä valuu lihaksiin kudosnesteet. Kävin pankkiasioilla maksamassa yhden laskun, koska mun verkkopankkitunnukset ei ole tulleet vieläkään. olisi vain helpompaa ja halvempaa maksaa laskut kotona.
Olen eilisillasta pelannut yhtä zombipeliä, joka muistuttaa erästä toista peliä joten mun mahikset tällä kertaa on iisimmät. Petin jo mun alliansin ja tuhosin ne kaikki, muahaha. (sori karma älä tapa mua)
oukki doukki peli poikki tämä kajsa bloggas jo. Tuosta!

2 kommenttia:

  1. Moikka Kajssa oltiin samalla osastolla pitkäniemessä. Muistan kuinka ihanasti hymyilit, vaikka olitkin ihan saatanan psykoosissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haista paska! Mä en ole ikinä ollut psykoosissa. En ole nähnyt harhoja, nähnyt näkyjä. Sisäänpäinkääntynyt ehkä siksi, että en tiennyt miten ilmaista itseäni muille kun olin niin älykäs. Ainoa syy miksi hymyilin, oli se että mua kadutti että mun suupielet oli jääneet alaspäin, joten yritin saada mun suupieliä pysyy edes viivana.

      Poista