anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2017

Tuskinpa tää mussutus sinne kuuluu??!!!

Mä en ehkä enää ikinä jaa missään, mitä mä syön. Vaikka imeskelisin jääpaloja ja söisin salaatinlehden, sekä hiirenkakkaa joka päivä, niin joka tapauksessa joku keksisi jotain täysin liioittelevaa mitä oikeasti edes syön. Nooh, huono esimerkki. Mun mielestä olen syönyt pari päivää normaalisti. Mun kuukautisetkin alkoi. En "syö lapiolla" tms viiden ihmisen ruoat päivässä tai viikon ruoat päivässä tai mitä vitun vitun vittua asiatonta paskaa?

Join äsken pienen pullon cokista, söin puoliksi ranskikset avokin kanssa ja tulin täyteen 1/3 pitsasta. Sitä ennen viimeksi söin kiiwiä ja jogurttia, aamupalana oli se lautasellinen muroja. Se suklaakakku oli hyvää, mutta mahaan sattui kyllä sen jälkeen vähäisen. Riisiä otin vähemmän, kuin mitä tein, ja mikrossa tein ehkä viisi kalapuikkoa pakkasesta. Kaksi päivää vanha kökkö nakkikastike kelpasi koiralle.

Meillä ei oikeasti ole kuin valo jääkaapissa. Sillä mä tuplasti loukkaannunkin kun joku "lapista" kommentoi jotain päin pitkulaisen muotoista kökälettä.
Koirakin syö meillä paremmin kuin me...

Ihan niin kuin en saisi ajatella edes ruokaa, suunnitella aterioitani, tai keksiä uusia tapoja venyttää penniä.... ai niin mutta enhän mä ansainnutkaan olla olemassa... herätys hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti