anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, toukokuuta 05, 2017

riehuva roihu ja muut ärräpäät.

Miksi kaikki jotka Suomessa live streemaa itseään esim. live.me sovelluksella, jotain alle 13-vuotiaita jotka siellä ei edes oikeasti saisi olla esim. välitunnilla :D Oikeasti kannattaa olla siellä vasta päivällisen jälkeen siinä illalla neljän jälkeen, niin jotkut on oikeasti amerikoissa hereilläkin.
Toisaalta jos sulla on android puhelin johon voi sen asentaa, niin saat mainoksia kattomalla pari ilmaista kolikkoa päivittäin joten kannattaa toki tulla antaa ne kolikot mulle!!! Multa puuttuu enää summa x, jotta saan paypaliin siirrettyä pari sataa dollaria... hidas prosessi, mutta sen ansiosta tekisi mitä vain.
Elikkäs. Kirjoitan taas suomeksi....

Katsottiin Underworld Blood Wars. Tehtiin pakastepohjiin pitsaa. En ole ehkä yläasteen jälkeen tehnyt niitä! Vähänkö oli täyttävää ja hyvää. Otin kuvia kevätkukistakin. Joku juoppo sanoi mulle monta kertaa bussissa, että olen nätti tyttö... sun muuta outoa omista jutuistansa??

Pitäisi viedä postiin jotain juttuja, toisaalta kannattaa kiikuttaa ne vasta maanantaiksi muuteskin.
Suklaan syömisen jälkeen tupakka ei muuten maistu hyvältä. Maistoin sitä uutuutta hunajapaahdetut mantelit. Ehkä paras maku ikinä, vaalean maitosuklaan jälkeen??

Kello alkaa jo olla paljon, eli valokin alkaa hiipua jossa kirjoittaa.
Sanon kuten Galadriel, ja I will deminish. iihk. Se leffa muuten oli siitä hyvä kun olen tykännyt eeppisistä sodista heti Hobitin jälkeen.

No mutta mutta teh end.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti