anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2017

paukapäät ja pönttöpaavot on hyvä ja lukee

Heräillyt keskellä yötä tällä kertaa pelailemaan. Mulla juuri mitään aivotyötä edes ole, kuin nukkuminen, joten saan kai siitä ottaa edes taukoja, heh he.

Nyt on vasta aamu, ja tekee mieli jotakin saada aikaan. Aikatauluttaa itteni tekee edes jotakin.
Kai mä vien koiraa tossa muutaman tunnin päästä, mutta sitä ennen.

Pitäisi kai ottaa selville, mitä kodinhuoltaja tekee. Luulisin ainakin, että ne tekee vaikka vanhuksille sellaisia remppausjuttuja mihin ne ei pysty, esim. vaihtaa lamppuja ja sellaista pienehköä. Luulisi että olisi jotakin samantyyppistä pyykkäystä, ja lattioiden ja muiden pintojen luuttuamista mitä oli siltavalmennuksessa kanssa siivouspajallansa ja asiakkaiden luona. Selviää sitten selviänkö moisesta.

Muistaa olla vaan paikalla, ja unohtaa älypuhelin siksi aikaa, käytöstavat jii än äs.

Vaikeampaa mun mistään luovista jutuista on taskurahaa saada. Liittysin takas patreon.com. Etsyssä en ole saanut myytyä ikinä mitään... kaikki taiteilu yleensä ihan hukassa mitä aikaa siihen käyttänyt. Blogin mainoksista mulla ehkä kolme euroa, ja tilitettävää tarvisi olla se viiskyt.

Lupasin perjantaina maksaa äidille takas sen lainan, mutta en pysty tällä hetkellä toimii verkkopankissa, kun ne tunnukset jotka tilasin 22.5. ei ole tulleet. Eilen tuli jotkin maksutiedot että tonne huhtikuuhun 2020 maksettavaa olisi 599, yhdelle velkojista. Tili meni kaksi euroa miinukselle, kun ostin debitillä pepsi maxin. Vähän saa kaivaa rahaa mun taskuista, että mihin yksinkertaisempaankaan on varaa.

En mä budjettia, mutta edes joku kansio noille mun laskupapereille, päätöksille sun muuta. Siitä tulisi todella painava, ja sitten joskus kolmen vuoden jälkeen niitä ei tarvisi enää, kuten jotain 2009 vuoden sairaalamaksu laskujakaan, jotka oon säästänyt ja heittänyt menee viisi vuotta sit.

Kahden vuoden päästäkin oikeastaan jollain asioilla ole juuri väliä enää. Sitä kannattaa miettiä aina kun panikoi jotain nolouksiaan.

Meikä ottaa nyt relatabsin. Join teetä, söin ranskanleipää palan ja jogurtin, kahvia.. paketin belvita keksejä. En varmaan tartte ruokaa ennen kuin avokki tulee kotio. Paino on jumittunut sataankahteenneljäänpilkkuneljään kilogrammaan.

No mutta sisäinen kelloni väittää jo, että aikani kanssanne on tältä erää päättynyt. Saatan tarkistella vielä kirjoitusvirheiden osalta tai muuten miltä kirjoitus blogissa näyttää, mutta kun ei tästä mitään saa iloa irti, ettei sillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti