anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2017

mielipidekirjoitus seksuaalittomuudesta ja penetraation kauhistuksesta ja muusta pidättyväisyydestä

Aseksuaalisuus.

Herättää edelleen ymmärtämättömyyttä, ja käsitetään usein väärin. esim. trauman aiheuttamaksi.
Psykoanalyysin mukaan vauvakin saa jo mielihyvää ties mitä kautta. Mutta entäs sitten nämä seurustelukuviot, seksi, himot ja käyttäytyminen, lasten hankkiminen, oman kehon tunteminen, koskemiseen vastaaminen, ihastukset tai rakastumiset.... mm.

Minun aseksuaalisuuteni kesti parikymmentä vuotta, kunnes sain suudelman tytöltä. Mua pelotti aina että aloittaisin jotain yhden illan juttuja liian monen kanssa, mutta sekin sitten toteutui. Kenties kypsyin vain kauemmin? Kun katselee jotain Tampereen yöelämän tyyppejä nyssepysäkillä, jotka sitä pesää on lähtenyt etsimään ja yrittäneet kaikkia baarissa, niin tuumin vain että sieltä jostain olen sitten itsekin saanut alkuni yöelämästä täällä.

Lapsista minulle on sanottu, että ottaisivat pois jos näin käy. Ja onhan abortti minusta ollut aina murha, joten en sitä pystyisi itse ottamaan (paitsi esim jos raiskaus tms).

Kun katsellut nuorena ohjelmia televisiosta, niin jäänyt jotenkin kaikki seksuaalisuuteen viittaavat huomaamatta. Xena ja sen naisystävä, Buffy ja Angel, Siskoni on noita ja niiden deittailut. Kun katseltiin Jack Reacher joku vuosi takaperin, mä en edes huomannut silloin sitä kemiaa siinä näyttelijöillä. Se menee ohi, samalla lailla jos ei tajua sarkasmia tai ironiaa. En väitä että noi esimerkit olisi mitään tarpeita, mutta onhan sekin tapa jolla sä itseä tuot esille.

Totta kai sä voit ihastua ja rakastua, vaikka olisit aseksuaalinen. Seksiä sä et silti halua siltä toiselta osapuolelta. Vaikka sä vihaisit jotakuta, niin ei sun sitä tarvitse tappaa.
Homoeroottisuus kiinnosti minua kirjallisena ja kuvallisena aiheena, toki. Se ei tuottanut uhkaa omalle sukupuolelleni.

Musiikki? You Gotta Teach Me Love. Can't Fall In Love. Woman Like A Man. Ihan sama vaikka lyriikoissa olisi, että nai mua, niin silti sun aivot jotenkin kuuntelee lyriikoita ja lauluääntä jotenkin objektiivisemmin.
Aseksuaali on objektiivinen seksin suhteen, kuvaisi mun mielestä hyvin mitä se on. Se ei ole pornoaddiktiota, se ei ole sun omia fantasioita ja himoja joita täytyy tyydyttää. Totta kai sulla on sisällä joku tahto lisääntyä, jokin vietti itsesäilymisvaisto, en mä väitä että se olisi mikään sairaus. Luulisi että on normaalia olla hetero tai mikä tahansa muu, joten miksi ei sitten aseksuaalinen eli kiinnostumaton seksiasioista...

Aina väitetään että mulla on joku oma fantasiamaailma sisälläni, että painu sinne... korkeintaan jokin pilvilinna, josta tipahtaa tiukemmin maankamaralle, kätevästi...


 ~~~

Niin, haeskelin tossa kuvia ja vähän videoitakin tähän sopivia, mutta ei niitä ei oikein löynny.
Varmaan tehdä päivällistä tossa joten avot se on piutpaut sano prötsiuuuh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti