seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

7.5.17

koska star warsista mun elämänopetuksista on suurin osa etenkin Yodalta

Ihan kuin olisi syönyt taas liikaa? Olen kovasti yrittänyt vähentää syömistä tai ainakin sitä määrää. Salaattia vetänyt ja uunivihanneksia, kananmunia kolme juuston ja kinkun kera, mutta myös ison burger kingin oreopirtelön. Ehkä leipääkin mutustellut netflixin parissa kun söin pasta ja tonnikala "salaattia". Toisaalta kävelin kaupungilla ihan mukavasti. Haluaisin vain täyttää itseni jollain suht. terveellisellä, jos sellaista on olemassa. Kellokin tulee yhdeksän illalla. Argh.... mitähän tähän meditoisi. Itsetutkiskella pitää mun.

No comments:

Post a Comment