anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, toukokuuta 30, 2017

Jos ankea diagnoosi olisit nyt, niin rektumiin tai vaginaan hirttäisitkö itsesi nyt

Ainoa syy miksi mä keksin, että joku väittäisi mun olleen psykoosissa, on se että ne on kuullut joltain muulta jotain sellaista, että olisin. Kukaan täysjärkinen ei ole itse sitä voinut minusta päätellä, ellei ole halunnut minulle jotain pahaa. Väitän näinkin paranoidisen väitteen, koska MUA todellakin kiusattiin silloin ja bannailtiin, luettiin ja tulostettiin mun tekstejä, vaikka se on mahdotonta olla psykoosissa näytön ääressä, ja kaikki vaan väitti skitsofreeniseksi, enkä saanut vaan olla.

siitä on nyt jotain kahdeksan vuotta, ja ikävä kyllä olen vielä hengissä. Apeanampana ja lihavampana kuin koskaan.. täysin pettyneenä elämään ja miten mulle ollaan saatettu tehdä näin.

vittu. Mun pää purskahtelee aksoneista ja skitsoneista ja muusta kemiallissähköisestä, kun mietinkin vaan paljonko mulla on huonoa kokemusta noista saatanan mielenterveydenauttajista.

Älkää mun vuoksi menkö haistamaan paskaa, mutta menkää kasvamaan sinne paskanhajuun!

Oksettaa tollaset ällöttävät ihmiset. Vali vali, olitko vähän psykoosissa, voi harmi kun olin niin tyhmä että en tajunnut kysyä mikä sulla on oikeasti. Vähänkö olisit ollut normaali...

Niin. JA NYT SUOKAA ANTEEKSI MÄ MEEN OLEMAAN SKITSOFREENINEN KOHDUSTA TUHKAKSI SAAKKA.

että oikeasti jos voisin manata tollatteet anonyymit paskaläjät kusipäät sinne missä pippuri kasvaa, niin voisitteko oikeasti ajatella omilla aivoilla. tänks


**tätä postausta ei tukenut miljoonien eurojen lääketeollisuus
* tätä tutkimusta tehtäessä ei vahingoitettu ainuttakaan vitun rottaa tai eläintä, eikä käytetty tutkimusrahojakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti