anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 27, 2017

epäpuhdasta tekstiä mutta ylpeä naiseudestani, eiku

Huonosti nukuin. Lähdin aamuyöstä acutaan itekseen aikaisimmalla bussilla. Lauantaina se oli siinä neljän aikaan. Pääsin toki sinne, paitsi että käskettiin tulla kolmen tunnin päästä takaisin "päivä" vuoroon, tms. Menin sitten absille, vedin aamupalaa, ostin 1,5l hiilihappo juomaa, teen, kunnes saavuin takaisin acutalle. Odottelua paljolti. Ehkä niiden gynekologit ei ota vastaan aamuyöstä? No, se meni sitten nopeasti kun annoin siinä näytteitä purkkiin jne siellä mitään jonoa ollut. Eri ihmiset antoi rannekkeen käteen ja selitin samaa asiaa siis neljälle ihmiselle. Vihaan toistaa itseäni.
Lääkärille mennessä osasin ehkä enää pääpiirteittäin toistella asioita ...mun ruskeista eritteistä, kuukautisista, hajusta, kuparikierukan poistosta. Mulla oli sitten bakteerivaginoosi. Lääkkeet siihen maksoi 40e, eihän mulla semmoisia. Kävin kaverin luona latailtuani bussikorttia, se antoi rahnat. Ostin samalla maitohappobakteereita. Maha melko kuralla kaiken sen höykyytyksen jälkeen.
Kauhea vaiva... kävelin seitsemän kilometriä ennen aamu yhtätoista. Ne kalorit varmaan tuli siittä hesen kana-ateriasta takaisin ihan varmasti. Vähän oksettaa nyt, kun miettii. debit-kortti poltteli taskussa, melkein menin taksilla.
No, tulin kotiin sitten, täällä oli lämmin vastaanotto koiralta. Kävin lopulta suihkussa facebookkailun jälkeen ja päiväunille. Heräsinhän mä jo siinä yhden maissa kaiketi.
Olen jossain naisten ryhmässä fb:ssä..siellä on edelleen niitä ihmisiä jotka ihmettelee mitähän vittua tai että, viljelee itkupotkuraivari hymiöitään eli hyi kommenttejaan. Keskiarvo naisista kun on lapsellista tai typerää tai liian vanhoja tietääkseen paremmin. Ihan normaalisti mä kirjoitin, varsinkin pikkusen univelassa ja muutenkin aamuyön ajatuksia kun miettii jotain pillupsykoosejansa. No mutta ne antibiootit sulaa ens yönä mun vaginaan, kuurin loppuun, tappamassa bakteeria.
En tiedä sitten mistä johtuu mun nenän kutiaminen, aivastelu ja niistäminen tai silmien kutiaminen ja punoitus. En ole nyt oireillut allergioita. En vaan kestänyt sitä alapään hajua enää. Ja tottahan mun siellä täytyi käydä, ei siinä. En tarvinnut ensiapua, kai ne jonkin poikkeuksen teki? Ja hyvä niin kaiketi. Omituisia tuntemuksia mulla kaikenpuolin. Vitussa. En koe että se oisi jotenkin asiaankuulumaton kirosana tässä asiayhteydessä. Yleensähän mä saatanaa manaan.
Että sellainen lauantai minulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti