anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 06, 2017

assosiaatiopeliä noin niinku yleensä))

Kestää... tää vaalennusaine on ollut jo päässä 35 min ja ehkä tunti tarttisi pitää, koska mulla on suht.koht. tumma hius... Ehdin kai kirjoittaa jotain. Oli hirvikeittoa ja hirvi voikkuleipää ja vihreää boolia. Otettiin litra mukaan boolia, mutta jokseenkin hassu olo tuostakin juomisesta on jo tullut.
Ostin android puhelimen kolmanneksi puhelimeksi. Mulla joskus ollutkin xcoveri. Jotta saa kysyä ja mä pelailla. Kiva lauantai jo sinänsä. Otin tunnin päiväunet sohvalla, ja en tullut (vielä) edes kipeäksi siinä viileällä nahkalla.
Jees mutta venatkaas johki sit päivityksiä. Ainoa syy miksi edes vaalennan, että jotta saisi lilaa hiuksiin, mutta ei se koskaan edes tartu niihin hiuksiin väri pöh!!
Okei mä oon niin over and ouuut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti