anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, huhtikuuta 10, 2017

vessatavoista meemiksi

(( Tämä meemi vaatii ilmeisesti selityksen :(  ))

Ei mulla sentään laturia ole vessassa koskaan, muuten ehkä voisi olla jokusen tunnin enemmän eli älypuhelimella pelailua toki. Ja kun nousee ylös, niin näkee tollaisia pilkkuja joka puolella ja miettii olikos tämä kidutusmuoto keksitty tällä vuosisadalla vasta... itsensäkidutus...

jees. Voitte toki nauraa, ei sillä. Mä en ole hihitellyt itekseen sen jälkeen, kun mua ollaan lääkitty.

Niin onhan tässä se metajuttukin... kun nääs noi mielialalääkkeet vaikuttaa niin mun serotoniini reseptoreihin, että se mitä ihminen normaalisti tuottaisi perusaineenvaihdunnalla, niin se ei kierrä mulla normaalisti. Mutta ei siitä sen kummemmin...

Söin tänään pari tuhatta kaloria varmaan, mutta sitten lakkasin laskemasta koska kaikki meni överiksi. Jos nyt menisin "pöntölle", niin kai sieltä olisi tullu sulamatonta ryynimakkaraa mm. ulos... mutta kyllä mä siellä vessassa jotain äskin ja puhkin.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti