anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2017

Sopivasti huokaisi koirakin vieressä

Wordin parissa touhuilin neljä sivua. Prologia sivu, vähän taulukointia ja tietty päällimmäinen sivu työskentely nimellä. Vähän jäi sellainen olo, että tarvisi ehkä herätä. Enhän mä ikinä saa kirjaa kirjoitettua tällaisella menolla, jos pystyn lukemaankin tunnissa vajaat sata sivua.
Ei ole käynyt virpojia.
Tilattiin eilen pitsat illalla.
Luin eilen S.Oksasen Baby Janea ja alkoi kutittaa pöksyissä, joten vaadin tota ukkelia tekee mun kanssa sänkypuuhia. Hassua sinänsä, kun se on mielenterveysongelmallisten lesbojen rakkaustarina.
Aika hyvin olen nyt muistellut ottaa aamulääkkeitä ja e-pillereitä.
Aloitin uudestaan mun iP SE:n kanssa, tuli poistettua asetukset, kuvat, appsit. Mulla on monta sovellusta, joissa pitää käydä päivittäin, check-in bonusten takia, ja tein niistä eilen listaakin...
Savukkeita on 1kpl jäljellä, ja sen jälkeen niitä ei enää pysty hankkia. Postista täytyisi hakea pari suomalaisen kirjakerhon kirjaa, jotka tuli tilattua. Mulla vasta on treffejä kirjojen kanssa, ja alan vasta innostua siitä skenestä, heko heko.
Lesboissa on kyllä jotain ihmeellistä, sellainen välittämisen aura, josta tunnistaa ne. Ehkä se gay radar on jokin oikeasti ihmisiin viritetty tunnistin? Tai sitten kaikilla immeisillä on tavallaan jokin henk.koht. säteily. Liittyen kenties, seksuaaliseen vetovoimaan ja katsekontaktiin ja sellaisiin pieniin juttuihin. "I'm the only gay in the village." Ehkä joskus osaan nimetä sen paremmin.
Kirjoittamisella kuitenkin tekee paljon selvää ympäristöstä.
Ehkä se on siksi niin uuvuttavaakin?
jeespoks pallinaamat, se on pyjamapäivä sunnuntai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti