anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 21, 2017

Oliskin satua

Mitä opin, tänään

1. Älä jätä vartioimatta mitään, jonka korjaamisen vastuut saat itsellesi tai ainakaan lupaa käyttää mitään älylaitteitasi kun et ole paikalla itse!
2. Tyhmyys on pohjaton, minä olen ehdoton.
3. Venyttää korvanreikiä...
4. Jos sun verenpaineet on liian korkealla, se on sama kuin jos olisit kännissä, jokainen on erilainen päihteiden alaisena.
5. Tee lista asioista joista olet kiitollinen joka päivä, vähintään viisi asiaa.Ja oli mahtava päivä. Nukuin 5t. Siellä oli loskamyrsky. Kävelin kaupungilla paljon, shoppailin, söin. Kiinalaisilla on jokin läskivero! Ruoka 2 maksoi 5-6e per naama, yleensä multa puuttuu yksi pallo jätskiä tai muuta outoa. Kuka maksaa 6e siideristä?!

Ruokakauppaan meni reilu 40e. Ostin koruja vajaa 10e. Polttoainetta 10eurolla. Uudet housut sain alennuksella, pitäisi soittaa sinnekin kun en ole saanut enää tarjouksia tekstiviestitse. Soitin jo 12 min televisiolaitteiden tukeen, siitä ainoasta syystä että koko tv menee sekaisin jos poistuu netflixistä, ja netflix on se isoin keskellä oleva nappi siinä ensimmäinen johon kiinnittää huomiota. Exit on vain hätäuloskäyntiä varten!!!!!

Ostin kivaa rasvaa tuubin, vein kirjan postiin Englantiin (ja onneksi se ei mennyt pakettina, huh.) Täytyy bookmoch.comissa laittaa että lähetin sen nyt ja menee viikko-kaks suunnillee.
Käytin kapphalin, lorellan, apteekin, s-bonus kortin lisäksi henkkareita, ne on ihan sekaisin mun lompakossa.

Sain uuden börn bjorg pinkin repun sekä vyön- mun mahanympärys on ihan sairaalloinen, se taisi olla niiden pisin vyö, huomasin kun se laahasi lattialla pisimmälle.
Kävin cybershopissa, nordean konttorissa, prismassa, sokoksella, golden unicornissa, kukkakaupassa ja koruliikkeessä, parista vaateliikkeestä puhumattakaan. Unohtui käydä ostamassa netflixiin lahjakortti kaverille, että se näkee uudelta tabletilta suosikkejaan. Annoin sille jotn rihkama juttuja liittyen aiheeseen joka on suht.koht. harvinainen.

Lepakot on lepakkoja. Kaikki on kaikkee. Puluja on täälläkin.

Tänään on palanut euroja. Sitä on palanut kaikkeen, mitä ei ole ennen pystynyt maksaa. Tyhjästä on pakko silti nyhjäistä, välillä. Perjantait on niin parhaita! Joudun kohta vaihtaa sidettä ton (jänne)tuppitulehdukseen, ja tamppi myyjät on jo liikkeellä nopein ranneliikkein kyselee onko tuttu ja naaman eteen huumorijulkaisua...

Viikonloppuna olisi siivoamista, koska ostin niin paljon siivousaineita... mister muskelia sekä kloriittia. Ehkä jokin kolmaskin.
Niin....... hmmm.... istuin jo liiaksi. Ideaalisidettä tassuun avokille! Se on ollut mun ja sen virkistyspäivä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti