anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, huhtikuuta 01, 2017

Kevät on herättänyt myös idiootit talviuniltaan ns. anteeksi espanjankieleni

Aprillipäivä tai ei. Mä nukuin klo 12:sta, koska eikö se aprillaaminen pidä paljastaa jo samana päivänä. Tein nopsaa videon vastauksena jollekin anonyymille, joka väitti mua psykoottiseksi akaksi... No siis sen Poets of the Fallin Psychosis kappaleen jälkeen olenkin ilmeisesti ollut psykoottinen. Ei sillä, että se olisi heidän vika tai muuten olisivat mitenkään osallistuneet mun merkityselämyksiin paperille laittaa, että olen hullu... En edelleenkään tiedä miten vastata tohon, koska en koe olleeni koskaan psykoottinen. Mun lausunto asiasta on, että akne on sairaus, sekä että mulla ei ollut moneen vuoteen edes silmälaseja tai piilolinssejä, vaikka mulla oli varmaan kaukonäköä sekä hajataittoa aika pahasti... jotenkin uskoin että sen pystyisin korjaamaan tai palauttaa tämän näön... humpuukia. pfft.

No mutta oltiin sukulaisissa syömässä ja saunomassa. Se saa mut tyytyväiseksi tällä hetkellä, vaikka usein en koe että tyytyväisyys olisi mikään arvo elämässä. Kovasti tekee mieli tupakkaa, mutta ehkä mä pärjään ilman kaikkea kontrollia koko aikaa saada mitä muka haluan tjsp.

Välillä tuntuu siltä, että suomalaiset ei osaa mitään muuta kuin kommentoida jotain ihan sekopäistä haukkumista muista, kun eivät itse pysty sitäkään vähää samaan aikaan mitä tuo kohde on antanut itsestään - ja sitten sitä mollata/dissata/haukkua/jne alistaa, röykkyyttää, panetella, lannistaa.

Kateudesta se hevonenkin potkii... vai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti