anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 25, 2017

kärsikää toisianne

Yöunet on olleet vähän satunnaisia viimeisen viikon. Herään yöllä pari krt, ja katselen live.me sovelluksella livenä lähetyksiä ihmisiltä tai teen niitä itse. Eilen lauloin saatanaa cospleijaavan, saksalaisen tytön lähetyksessä HIM:n, Join me in Deathia. Tai sitten mä kuuntelen jotain paranormaali lähetyksiä, paitsi viimeksi kyllä nukahdin kesken lähetyksen. Se on mun avokin ikäinen näyttelijä. Annoin 8 dollaria sen gofundme projektiin >_<
Snapchat, instagram jne käytössä myös, vaikka en kyllä jaksa päivittää mitään, ellei satu tulee kohdalle jotain minkä voisikin jakaa (lue: nukuin koko päivän joten en ottanut kuvia).

Sain mun injektion eilen, ja se oli ehkä paras pistos ikinä, koska mua ei sattunut ollenkaan edes jälkikäteen... kyllä yksityiset hoitajat osaa paremmin<3 Se jotenkin hieroi sitä sinne lihakseen, laastarit ei ollut surkeita, ja muutenkaan sattunut tai lennellyt verta tai lääkeainetta pitkin.

Näin tosi paljon unia just muutaman päivän ennen kuin mulle laitettiin uus annos... ne oli seikkailuita. Ensin mä näin että mun ex-pomolla oli live.me:ssä profiili ja niinku wtf heräsin siihen että piti tarkistaa näinkö unta. Seuraavana yönä olin taas muuttamassa pois täältä, jättämässä kaikki koirat ja avokit ja menossa siihen kaverin perheen vuokralaiseksi keskustaan. Sitten mun yläasteaikojen ihastus oli pari kertaa jossain unessa. En niistä tarkemmin muista enää edes, mutta en ole vähään aikaan unia nähnytkään, niin helpolla jää unimaisemiin. Yleensä jos yöt on olleet sekavia ja unet ihan sekavia ja olen ollut väsynyt ja stressaantunut lääkkeiden takiakin....

Mulla on tili miinuksella satasen... laskuja ei pitäisi olla kovin montaa, kun perjantaina kaikkia laskuja ym melkein tonnilla makselin... tai no, kai niitä on vielä jossain, mutta jos nyt kohtapuoliin olisi se laskuun ostelut historiaa.

Ruokaa on ja ei ole, kaapissa... aamulla puuroa, kahvia. Yöllä on nälkä, mutta sitten vain mehua tai vettä nassuun.
Sain taas eilen lisää vapotusnesteitä. Pieniä puteleita oranssi, vihreä ja punainen ja sitten väritön menttooli mustaherukkaa... välillä maistuu, välillä ei... sitä se on, harmoniaa tasapainoa oujea.

En nyt tiedä olenko saanut aikaiseksi mitä oisi pitänyt edes. Sain eilen kirjeen ja en ole avannut sitä. On pitänyt jo kohta pari kuukautta laittaa pari kirjettä menee. Lempi kirjoitustapani tällä hetkellä on live.me streemien suora kommentointi. <3

täytyy kai keittää suolavettä ja puhdistaa korvanreikää. Jeps, ja laittaa toi cybershopista puoleen hintaan ostettu spiraali venytyskoru siihen. Ja toki nivea softia, koska e-vitamiini. Yllätyin miten helpolla se lopulta sitten venyy. (vaikka pitäisi kestää kuukausia jne) Mulla tota riittää aikaa eiks jeh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti