anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

follow the blind and listen to the bald ones....jk

Vihdoin juorukelloillekin jotain oikeaa juoruttavaa! Punkit on nimittäin liikkeellä!!!

Mulla on aikas tylsää. twiittaillut ja instannut kaikenlaista :P jahtaan päättömiä ankkoja.
Huomenna haetaan vappujuomat, mun uusi pinkki björn borgin reppu pääsee käyttöön.<3
Kunpa olisi siedettävän lämmin vappu edes. Tämä takatalvi on ihan jotain pakokaasuista johtuvaa.

Heräsin varhain aamulla. Ehdin sopivasti katsella livelähetystä potteri kutsuilta. Taisin olla ainut koko paikassa niitä katseli... mutta ne lupasi haluavansa lähteä tänne Suomeen.

Ihanaa amerikkalaista bullshittiä välillä... mä oon ainakin ihan löövw yhteen näyttelijään. Mutta mä olenkin melko pakkomielteinen henkilö. pakkomielteinen harhaanjohtavuus häiriö eli erilaistumaton muihin kategorioihin sopimaton affektiivinen skitsoilu mielentilan jakautuneisuus ja eristäytyminen muutenkin kuin siihen liittyvän masennus viban osilta.... tai kuten sukulainen jolla muutenkin hieman vaikeuksia ajatuksiaan järjestää, sanoisi, tanssitauti eli skepsis... kirjeessään joskus mulle.... Nokialta hoitokodista


jees. Mä oon tässä ja nyt ja elän ja olen ja lääkityskoukussa kaiketi... nukkuminenhan on mulle maailman tärkein asia, ja jos alkaa lähestyä piikityspäivä niin mä vetäydyn enemmän sinne unien seikkailuihin. Mutta en osaa sanoa onko seurausta lääkkeistä, etten nuku hyvin. Uni on riparilta saakka ollut mulle tärkein arvo elämässä. Heittäisin kyllä arvoni menemään ikuisen elämän vuoksi (jos pysytään tässä ripari teemassa)

Ja lähiaikoina tuo paranormaalitutkimus onkin ollut sydäntä lähellä. Kun miettii meedioita ja muuta viihdettä mitä ihminen pitää käsittämättömänä täyttääkseen jotain kylmää aukkoa elämässään. Mutta hengittäminen tappaa... me paletaan koko ajan sisältä,,

nii ja sillä mä vaan..... olkaa rohkeita, ahkeria, onnellisia, tyytyväisiä tai totuudenmukaisia tai mitä ikinä olettekaan. no mutta en mä sillä, taitaa vaan olla aika lopettaa tämä höpöttäminen vaihteeks. Uunissa on maggaraa ja ransqalaizia

Koira on väsy punkista, ja

mulla on jotain jossain nyt keneltäkään!

Tehkää hyvin jatkakaa projektejanne ja tutkimuksianne ja harrasteita ja kaikkea millä löydätte elämäänne jotain.

koska muutenhan merkityksiä ei oisi. kokemuksia, niitä nyt unohtaa kaikki. elämyksiä saa muualtakin kuin arjesta. ja... ööööö en mä tiiä mutta olisi kiva tietää joskus mitä helvetin sillisalaattia musta on kirjoitettu mutta jos mä väitän että se ei pidä paikkaansa niin mun lääkityksiä joka kerta vain lisättäisi JOTEN

jou jou....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti