anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

bloggaajan vaki perjantai riennot

Meikäpoika lähtee kohta kohti Länsi-Tamperetta. Laitoin naamaan aurinkopuuteria, ja se kaikki kerääntyi silmien alle. Silti how-old.net poisti mun iästä vuoden. (tai no, huonoryhtisenä aluksi näytti 32-ikävuotta)
Katsotaan leffaa, syödään, nautitaan kaverin kanssa. Maksoin vuokraa aamulla, ja mulle jäi viiskymppiä... en tiedä paljonko sitä oikeasti puuttuu maksamatta... netpostissa oli pari neljänsadan laskua, jotka pitäisi heti maksaa, mutta ne oli jo vanhoja. (Maksoin 880e, päälle 700 se on oikeasti) Tulisi nyt sitä asumistukea enemmän kuin muutama kymppi... huoh. Ja sit loppukuusta maksaa vika erä selvittäjän palkkiota. Ei oikeastaan ole varaa _mitään_ ostella.
Meille tulee yövieras tänään. Avokin tuttu pikkupoika, ja ne menee mansen mörinöille taas.
Täällä oli joku parvekkeiden kunnon tutkimus kaikissa ja tuolla oli nosturi pitkään pihoilla pari päivää, mutta se ohi nyt.
Sain eilen avokin kamulta vapottimeen makunesteitä.Olin jo vähän kyllästynyt siihen mansikka-vaniljaan mitä mulla on ollutkin litra. Siitä käyttänyt ehkä pari desilitraa. Kai ne lopulta kaikki maistuu samalta? Ja sitten kun tankin kokoa aletaan laillistaa 2ml:aan niin täytyy hankkia kai sellainen tankki, johon saa sit enää atopäitä...
Kattelin facebookin kauneusvideoita ym kissavideoita tylsyyteeni äsken. Mutta kohta täytyy lähteä kyllä tonne kaupungille. Vein koiraakin jo. Pystyin vihdoin päivittää sovelluksia, siellä kummitteli joku 0.99 euron ostos, joten en pystynyt sitten päivittää ainoatakaan sovellusta ennen kuin laittaa sinne korttitiedot uudestaan. :P
Olin eilen hetken livenä. En saanut kotona aikaan mitään. Avokki uhkailee että heittää kaikki mun tavarat menee jätesäkkiin jne. Taisi vähän stressaantua. No mutta jos siellä olisi kohta fis'n'chipsit mua oottaas kaverin luona. Olen juonut mehua ja vielä syönyt mitään. Aamupaino oli alle 125, mikä on ihan jees. jojoilee vähän, ei pitäisi niin usein punnita itseään kuulemma.. katselin mä eilen vähän Sherlockiakin ja se jäi jännään kohtaan. Sherlockin seksuaalisuus oli vähän kartalla. Melko aseksuaali on tuo mestarietsivä, luulisin. Sinänsä ennalta-arvattavaa, jos se pahoittaa mielensä siitä, että sen ihastus onkin lesbo... lollista lolleroo... life sucks and then you die!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti