anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 14, 2017

0,333333......

Sain Koskarin Fonumista kaupanpäälle panssarilasit molempiin iPhoneihin. Olipa hyvää palvelua.

Uskon, että mun puhelinlaskut laskee kolmannekseen! Tästedes varata kuussa rahaa puhelinlaskuun 22e eikä 66e. Pääsisipä kokonaan eroon laajakaista&viihde -jutuista. Avokki on luvannut ne maksaa, mutta laskut kasvaa koko ajan, kun se ei ole maksanut kuin ehkä tammikuussa viimeksi niitä ja sillä menee kanaviin pelkästään kuussa jo viiskymppiä- ja mä olen saanut maksaakseni ton tieturvan, vaikka en ole edes tiennyt että hänellä on sellainen --- vaikka onkin vain muutaman euron, niin silti. Mä haluan olla tarkempi.

Kannattaa kuulemma säilyttää toi SE kakkospuhelimena. :)
Hopeinen omena jonne mua ehdotti mennä myymään puhelimeni jos myyn, niin ei tunnistanut tota laitetta :< olkoot.

Aloitin lukemaan kirjaa autossa, kun käytiin syömässä pääsiäisateriaa sukulaisissa. Jos mä luen tuon 300 sivua n.3-5 tunnissa, niin mun lukunopeus on 70-100 sivua tunnissa. En tiedä mitä hyötyä lukemisesta olisi voinut nuorena olla. Luinhan mä silloinkin jo nopeasti.
hmppffth,

Toisaalta. Mun olisi pitänyt jo laittaa postiin pari kirjettä, ja kirjankin olen luvannut postittaa englantiin, vaihteeksi.
Hyvä silti että unohdin kiireessä ottaa mukaan lompakkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti