anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 07, 2017

spoiler alert: LOGAN

voi ih iik, täytyy rauhoittua tai saan aivoverenvuodon. Spoilaan nyt vikaa Wolverine elokuvaa:
..
X.
ryhmää!!
Harmitti että Logani missasi ainakin 3 asiaa. Elokuvassa ei polteltu sikaria, vaikka se niitä nappasikin kaupasta, toisekseen Charlesin professorin koko tunnustus meni täysin ohi siltä, koska se höpisi koko ajan feikki Loganille, kunnes oli liian myöhäistä. Toisekseen se olisi voinut elää jos se tyttö olisi tajunnut varuiksi ottaa sen aseen, adamantium luodille, tai jos ne ei olisi uskonut että jokin auto voisi sen killerin tappaa siis ja häikäistynyt sen nuoren magneton voimista tms. Mutta eniten siinä kuolemassaan se missasi sen, että se salaliitto miksei enempä mutantteja ole tullut- niin, se jää nyt näkemättä sitten uudet sukupolvet jos mutantteja alkaa taas syntyä... mutta eniten ärsyttää kun sen pikkutytön takia ne papparaiset kuoli. Maailman vahvimmat mutantit ja sitten jokin perhejuttu ja ikä tuhoaa ne... argh argh argh tässä on niin paljon syvyyttä ja monitahoisuutta että pienet aivoni ei kestä... mutta onhan toi nyt ihan tarua koko juttu, mutta silti voisi ees mennä loogisesti... mutta niin se vain on että mitä useammalla tavalla teorian voi todistaa vääräksi, sen parempi teoria :~D

...tulisipa nyt lisää vielä noita mutanttijuttuja. huoh. Ja oli hauskaa arvuutella toki kuka on kukin niistä tehdyistä mutanteista olisi ollut genenkin geeneistä. kenenkin. gröh. kasvain sanoi kasvain ja kasvanut en vain ohi tästäkään fanittamisesta. Kaikki piti nähdä. huoh huok, huoh.

Oliko se viimeinen nyt sitten oikeasti.... ei enää re-makeja?
se oli niin syvältä että pyyhkin silmäkulmia koko ajan. vanha ikä tappaa.. the time is not your side! löl. Ja mä jo epäilin että mutantit olisi kadonnut kun ne tappoi sen Apokalipsin... joka oli se eka mutantsi... mutta vain sekunnin murto-osan keksin tuonkin päästäni hetkeksi...
Kuinkas sitten irvistys pannaan, kun karskeista karskein kuolee, vaikka olisi miten parantumistaitoinen. Jotenkin kuvittelin, että se ei kuolisi ollenkaan. Olisi viimeinen mutanteista... tai no oli se nyt sitten ainakin viimeisten (...) joukossa.. plää.

Kovista kovin opetus, että myös ne kuolee joiden luulisi olevan tuhoutumattomia ...ikiliikkujaa kun ei ole... physics, bitch.. ja mulla oli sentään fysiikka 9 lukiosta. Tai siis kun hain tänään paikkaan jos toiseenkin niin täytyi täytellä noita numbii..
numbah. simbah. tsuku tsuku..... pläts boom kräts. Aikamme parhaimpia super sarjiksia noi exmenit,.. mä en ehkä edes olisi niihin tutustunut jos.. no mitä sitä jossittelee... kiitän kaikkia. kaikki saatte Kajsa pystit näyttelystänne. annan tähtiä kaikille marvelin x-men leffoille täydet viidet...  vain koska.. koska... olen minä ja ne nyt on vaan numero ykkösiä. kuten mä.
niiskuti niisk meni kyllä ehkä mun top3 surullisimpiin leffoihin mitä olen nähnyt. vaikka olikin hauska. Mutta kieltäydyn uskomasta että ne supermutanttini on nyt ...pois-?

Wolverine ei edes ollut mun lemppari mutantti? Mutta onhan se nyt melko keskeinen noissa kaikissa kuiteskin ja monet omat leffat saanu... ja feeniks... sen kaa suhde, ja roguen meni pelastaa ja.
no ne niistä raatelukynsistä sun muusta brutaalista.
mutta että sinäkin, brutukseni logan. lepää rastissa. ::(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti