anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, maaliskuuta 31, 2017

Sitä ollaan taas samoiltu horoskooppien ansoissa

Vauvaöljyä jalkapohjiin, ettei ne halkeilisi.
Käytiin tukussa, mies osti enimmäkseen lihoja. Sitten sittarista haettiin jotain perunaa ym siihen ruoan kylkeen kaveriksi... söin pari suklaapatukkaa. Aamulla vaan omenan. Lounaaksi hitosti vaaleaa leipää paahdoin. Illalliseksi lihamureketta ja muusia. Kaiken olen huuhdellut alas kahdella litralla pepsiä. Toisaalta vähän ehkä täysi olo.
Mulla on pikkupökät väärinpäin jalassa, ja stressaa muutenkin.
Eilen toi iltapalaksi meille bicmac ateriat... sitten se jätti mut yksin ja lähti lenkille. Ei kovin hyvä ajatus, koska mä oksensin niitä kokonaisia ranuja sitten pikapikaa.
Koira oli tosi innoissaan varmaan puoli tuntia, kun odotettiin sen isäntää kotio. Ravattiin ikkunan vierestä (josta näkee parkkikselle) ovelle, käytävään, ja ulkonakin se vain kuunteli ja vainusi ja etsi joka paikasta isäntää. Pälätin sille varmaan jotain "kuka tulee" jne käskyjä, höpötin autosta, mutta kai sillä oli isäntäänsä ikävä? Mun koirahan se on, silti, vaikkakaan ei paperilla.
Tein tänään parit asuntohakemukset ja asumistukihakemuksen tarkistukset.
En nyt muista olenko vaihtanut tamponia 2 vai 4 tunnin välein, mutta avokki toi jonkun vanhan roskiksensa meille ja se on yhtä iso kuin korkea pyykkikori ja se täällä haisee välillä. Ja jos ei ole koiranpaskan lemu, niin sittenhän meiltä löytyi aikas homeessa ollut nakkikastike. Se oli uuninpellin alla levyllä nurkassa ja kasvoi jotain harmaanmustaa karvaa tai jotain. En sanoisi hyi helvetti, mutta pesisin kyllä naaman ja kaivaisin vaikka silmät päästä, jos se auttaisi siihen likaiseen oloon mikä tulee? Tavallaan kuin haukotus tai itsensä rapsuttelu, sitä pelkää että sitä homehtuu itsekin.
Se siitä symboliikasta </3
Luin muutes, että vaaka on ehdottomasti paras jousimiehen kanssa (tää oli joku mtv horoskooppi) koska vaaka auttaa jousimiestä pysyy maan pinnalla, ja vaaka taas näkee maailmaa? ÖÖ- luulisi että vesimies oli se maailmanparantaja. Jousimieshän on vaa sellainen seikkailia. ja hyi, seikkailia i:llä, koska kukaan mun perheessä ei ole jousimies, paitsi yksi veli ja se on yhtä hankala luonne kuin minä.
Ja sitäpaitsi vaaka+vesimies=108% (suunnilleen, mutta tajuatte että yli täydet).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti