anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2017

paluu mustalle laguunille,,

Tähän tää jäi eilen illalla. Taisin kolme varttia tehdä jotain kotijumppaa ja zumbaakin ennen nukkumaanmenoa. Tänään käynyt kävelemässä kaupungilla, ja mahtui siihen yhdet synttäritkin. Mankeloitiin lakanoita tunti, ja hain kaupasta sitruunoita sekä sitruunamehua ja tein samaa mitä eilen illalla - laventeli ja sitruuna limonaatia. Meillä on kaksi tyhjää sodastreamin hiilihapotintankkia jo... ehkä kerran vuodessa niitä tulee haettua täysinäistä tilalle, ellei harvemmin.
Latasin jonkun pelin iPhonelle, mutta poistin sen jo koska toi ässee on kuudentoista gigan pelipuhelin ja siihen mitään mahdu, mutta sitten taas toi mun vanhempi kutonen vetäisi vaikka miten paljon appseja.
Tällä viikolla söin kaksi pringlesi purkkia, ja ehkä normaalisti olisin voinutkin kuluttaa ne pois uimalla 5km kertaa kaksi... koska silloin kun kämppäilin nurkissa 2008 Ylöjärvellä, niin mä yritin uida viikossa 115 radallista? Mä pyöräilin Kalevan uimahallillekin kerran, ja muistan elävästi koska mulla on todisteita kuvallisia ja sillon joku afta suussa... sekä sekin että joskus kävelin tms ja yritin luovuttaa verta taysin paikkeilla, mutta että ne kielsi koska mun rautataso oli liian alhainen. No tietty jos ei syö ja juoksee viimeiset metrit, että ehtisi ennen kuin ne sulkee tms.
Ja silti ei psykologi uskonut, että mä olin parhaimmassa kunnossa mitä ikinä(alle70kg), vaikka lenkkeilin ylöjärvi-tampere väliä ja uin ja kävin Hymyhuulet -salilla, mutta ilmeisesti kaiken kumoaa se, että olen ollut vain omassa huoneessani tietokoneella. No tietty yöt, koska muuten ei olisi ollut aikaa...
hetkonen sanoi putkonen, ja kiersi sitten vielä mut kaukaa. se on hektistä tää elämä?? Ei siihen paljon kukaan pysty "auttaa" tai että, "no sillä on varmaan jokin uusi sairaus"... ja kettu sanoi pihlajanmarjoista... MÄ OLEN TÄLLAINEN. ja jos nyt oikeasti en sovi tänne yhteiskuntaan, niin kutsukaa miksi haluatte ja pilatkaa tää mun elämäni, mutta antakaa nyt edes olla minä edes välillä joskus, omissa ajatuksissa, kirjoituksissa, tai vaikka....  niin, mun elämässä. Opin senkin, että unetkin ne ehti ottaa multa pois. Tai siis ehkä se vika siinä yhdessä lääkkeessä oli se, että näin unia levottomasti mutta nyt. Kummin päin parempi, nukkuu huonosti ja luulee nukkuvansa hyvin, vai että ei näe unia ja nukkuu enemmän toivossa että elämästä tulisi enemmän unimaailman kaltaista, eiku?
No mutta kärpäsenpaskaa taas mun kirjoitus.
0
mutisen näitä sanoja. Painokkaamminkin vois. Kuka muu kuin minä on ikinä samaa mieltä kanssani?
Aika paljon mä kuitenkin annan periksi ja pidän kiinni leipäläpeni. Suomalainen ei tunnetusti ironiaa/sarkasmia ymmärrä... edes sanana. Tai no, löysin mä ironialle jonkin selitteen tuolta äidinkielenkirjasta. Ivaahan tuo, sellaista joka ei aukea jokaiselle. Toisaalta mä olen aina vihannut mustaa huumoria, mutta niinhän mä vihasin tupakoimistakin. Se on vähän niin kuin.... toiset tykkää aurajuustosta, mä taas jalapenoista. Mutta käy myös hattara. Kaikki muu paitsi koiranruoka ja, ehkä jauhomadot... olen syönyt kyllä, jotn toukkiakin jotka maistui silakalle, mutta jos sillä estettäisi nälänhätä; niin voisihan se tulla olemaan herkkua?
Kaikki on hyvää - jos nälkäänsä syö.

joskus mun musta huumori tulee siitä, että vihaan itsessäni omaa avarakatseisuuttani tai muuta käytännöllisyyttäni tai.. no siis olen ehdoton, mutta kuitenkin. Mun kanssa jos pystyisi olemaan oma itsensä, kuin oltaisi tunnettu vauvasta saakka, niin se on se mun pyrkimys... paitsi jos sä et ansaitse sitä, itse yrittämällä olla muuta kuin olet?

Tuli mieleen sieltä synttäreiltä joku 4-5 kymppinen, joka pukeutui kuin olisi teini-ikäinen. Keimaili sinne sisään. Mietin kohteliaasti tuijottaen sinne päin, että kylläpäs siinä erotutaan muista paikalla olevista. Enkä mä olisi teini-ikäisenä pitänyt niin lyhyttä mekkoa, edes. Melko suurinpiirteittäin eksoottisen silmiinpistävän ristiriitaista.. juu... mutta kaikki hakee lopulta sitä hyväksyntää, koska se on se luonto kaikille ihmisille jotka rakastamaan kykenee ylipäätään (näihin ei lukeudu mm. Trump tai Hitler).

Niin, mitä rakkaus on, mun kohdalla? Jos se liittyy jotenkin aivojen kemiaan, niin mähän olen aivan kusessa, koska ne lääkkeet reguloi niitä mielihyvähormoneita... enkä mä voi sille lääkitykselle mitään, joku näkisi jo harhoja sillä annostuksella...

Niin että rakkaus, kuolema, toivo ja hupeneva ajan ja nuoruuden korrelaatio... kaikki yhdessä kaavaa. Kuka tästä mitään ihminen ymmärtäisi. Kovasti vain yritän selkoa tehdä ympäristöstäni, kuten aina ennenkin... ja jos oikeasti huolettaa mitä ihmiset ajattelevat sinusta, niin sinua helpottaisi, miten harvoin he oikeastaan niin tekevät.. (Dr. Philiä siteeraan)

Mutta kaikesta pääsee ylös, paitsi haudastaan... sillä vain köyhän kuolema, on pakollinen...
niin, tulipas nyt syvältä paskaa taas... kitschii. Jotkut tykkää Robinson Crusoesta eli selviytyä mahdottomissa tilanteissa, ja toiset taas haluaa asianajajiks,,
nii että siinä Veikko Huovisen Hamsterit kirjassakin on yksi kiva lainaus kohta... anna suomalaiselle sitruuna, ja selvän hän siitä tekee... tms...

when life gives you tequila, break out the lemons. suolaa pipeihin... vittuko muistaisi mistä tequila tehdään ees. Piti kyllä kirjoittaa, että kun elämä antaa sitruunoita, niin tee laventeli-sitruuna limsaa, tai leivo kakkua tai tiätteks, lisää banaani... koska se tuntematon elementti tulee aina elämässä etehen. mä olen nyt liian kauan tätä jo kirjoittanut, mutta mun sormet tykkää näppäillä,, melkein itsekseen,,

menen virtailemaan tässä, koska liian hapokasta. .

no mutta irvistäkäätten nyt kaiketi, koska elämä jatkuu. ja se jatkuu, ja jatkuu, ja sitte se onki sitten siinä ja muut jatkaa tota hoitamista elämää sunkin puolesta. game over. emt, tuntuu siltä että pitäisi melkein poistaa koko viimeiset viisi "kappaletta" tekstiä,, tutkittu juttu kuitenkin että naisilla, ei siis miehillä, vessahädän pidättely, nostatti heidän päättäväisyyttään

ja ette te oikeastaan multa saa muuta kuin satunnaisia tutkittuja juttuja ikinä... siis, faktaa ja faktan perään... a) skitsofreenikot sairastuu yleisimmin 21-vuotiaina
b) mutta kuitenkin se on kehittynyt jo kohdussa
c) jos kaikki muut oireet täyttyy, niin .itepähän oot alkusyy kaikelle,,

ja kaikkea tarttisi aina pystyä lukemaan. Paitsi ehkä käyttöehtoja missään, tai... no mitään ylipäänsä joka on sun tielläsi kohti mainetta ja rikkauksia. Intiaaneilla oli maissi, ihmissyöjäheimoilla oli sopuisat heimosuhteet jumaliinsa ja arvostivat elämää jne. Kaikilla on aina jotain. On mullakin sentään ollut elämä jonka pilata.

no fun. kärvistelen tässä nyt vielä asioita vähän, kun vilkuilin mun blogia ja missään ei oltu mainittu näitäKÄÄN asioita pitkään aikaan.
Ehkä joku ottaa ne pois. joku googlebotti sensuroi. tai muuta, pahempaa. Mutta kyllä mä ehkä vielä etäisesti muistan kirjoittaaneni mun blogiakin?? öö- viimeisen tunnin?
.
.
.
.
.
hus, pois. ellet ole nimimerkillä täällä koska siinä tapauksessa sanon vain että,siunatkoon sinua matokuun säteet... /melko varma että tänään oli täysikuu))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti