anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

Niskasta kiinni niin lujaa että niskat pois

Kunhan unelmoin jotain. Kyllä mä täällä vielä oikeasti olen. Katselin eilen youtubesta videota, miten aivot pääsee yli kaikesta siitä, että alkaa puhua itseään ympäri ja pysähtyä liikaa ajatteleen, jos ei tee jotain heti. Siinä oli sellainen trikki, että laskee 5-4-3-2-1. Viiden sekunnin sääntö. Tai siis mä luin jo minuutin säännöstä että jos kestää alle minuutti tehdä se, niin sitten hommiin vain, koska muuten kasaantuu lopulta... kaikki? Aloittaminen vaatii runsaasti energiaa. Luulisi että loppupeleissä se vaatii enemmän, jos vaan jatkaa aivottomasti eteenpäin sillä ajatuksella, että kaikki järjestyy eikä itse ole vastuussa mitä elämä heittää eteen tai taakseen.

Se aamun psykologiasta sen pituinen.
Tarttisi imuroida ja luuttuta lattioita. Vähän otin jo cilit bangia käteen ja pyyhin likaa pinttyneimmistä kohdin eilen, mutta kun kaikki alkaa olla hieman vaikeaa kun tätä painoa on niin paljon.

Kiinasta tuli eilen postissa koiransukat, sekä pieni seinätarra. Muuteskin tarttisi käydä hakea sieltä kiinantilauksiani . Miksi mä aina vikoilla rahoilla tilaan jotain sälää aliexpressistä, hä. Tilaisin ehkä nytkin jos ei olisi vaan 20snt siellä tilillä, ja huomenna täytyy maksaa laskuja kun kela muistaa minua.

Virutin eilen jalkoja omenaviinietikka kylvyssä ja kuorin kuolleenmerensuoloilla ja sitten rasvasin, mutta mun kantapäissä on jotain ihmeellisiä rumia viiruja. Avokin kantapäät on kuin vauvan peppu sileät, ei tajuu.

Siitä päästäänkin tähän kauneusaiheeseen, eli mun tukka on ihan kamala. Ei pysty ottaa selfieitä ees. Pesen sen kyllä ja laitan hoitomaskia, jne yrittänyt hoitosuihkeita ja kuivashampoota, mutta tämä on nyt jotenkin karsea. Parempi vain piilotella kotona. Yskin vieläkin eritteitä ja muuteskin odottelen että flunssa loppuisi, kuten muut eritteet myöskin. huoh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti