anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, maaliskuuta 10, 2017

mun top-5 seksilelut huom. ei sisälly tekstiin

Miksikö vihaan tekstitaitoa? Siihen on pääteesini se, että multa menee kuitenkin tekstissä aina jotain ohi enkä osaa edes analysoida.. ehkä olen tosiaan luku- ja kirjoitustaidoton? Lopputeesit menee niin, että mulla ei riitä keskittymiskyky muiden teksteille, tai että se on ihan arvotonta ihailla muiden tekstejä niinkin tarkkaan argumentoida että sieltä jotain symboliikkaa tulisi esille (muka). Pah!!!!!
Otin nyt esille sitten tuon mun abi äidinkieli kirjan, kun en näköjään ole sitä edes avannut, vaikka sellaisen olen hankkinut aikoja sitten. Kirjoitin pienen tekstinpätkän matkustamisesta, johon varmasti tuli pilkkuvirheitä yms, ja sitten tästä aamusta pakinoin vähäsen.. mielessäni ainakin.. koska nimittäin mun aamu oli melko huono... nukuin pitkään ja otin buranan että pystyn nukkumaan, koska mulla ei ollut ruokahalua mutta jotain kuukautiskipuja ym joka paikkaa kolotti.
Postikortteja olisi lähdössä varmaan jotain vajaat 5kpl... eilen lähetetty oli jo löytänyt tiensä 150km päähän.
Toivottavasti en ole ainoa, joka noita tekstin keinoja sun muita osaa termejä ja tietoja. Referoiminen on ainoa mikä oli äidinkielen kirjassani (vanha opintosuunnitelma) ja nyt tuo tekstitaidon koe on ollut jo siitä asti abeille. En ihan varmasti halua viettää elämästäni kuutta tuntia kirjoittaen vastauksia jostain lukemastani, maksaa siitä kokeesta ja että pääsisiylioppilaaksi?? nou tänks.
Kärjistäminen, mitä sekin on. Pah!!! argh. No mutta katselin Youtubesta jotakin opiskeluvinkkejä, ja otin esille ton kirjan ja loput päivästä olikin pilalla. Aktiivinen opiskelu - my donkey kong vithu.
Njoo... saatiin joku valinnanvapaus lappu Tampereen kaupungilta postissa myös eli meidän postinumero on valittu (myös muuten se missä viimeksi asuin) joten ihan varmasti jotain palveluita voisin samaan hintaan hankkia muualtakin... pitäisi perehtyä vähän, mitä tuo voisi tarkoittaa? (paitsi suuterveydenhoitoa). Ehkä saisin jostain jotain terapiaa ja kaupunki maksaa?
Terapioista on halvin pitsa... niin lukee Finlayssonin Siperian Bella Roma ravintolan seinässäkin. Mun avopuoliso sai ilmaisen lounaan pitsapalatsista, koska se teki yhden grillikioskin lumityöt, hiekoittikin viellä? En tajua miksi se tekee ilman palkkaa tota hommaa... mutta kohta kai se virallisesti saa sieltä paikan, kunhan joku työkkäri maksaa sille ne vaaditut kortit.
Tarvittaisi rahaa vuokraan, koiran hampaanpoistoon jne. Mun tarvisi maksaa mun vj-palkkio ja sitten toi meidän ilmanpuhdistin Lux merkkinen, ja sitte tietty kuntosalikortti, jota en ole edes ehtinyt hyödyntää kertaakaan?!
En vaan pysty näillä menkka olotiloilla tekee mitään. Se peijakkaan kuparikierukka nyt oikeesti. Heti kun loppuu menkat, niin se alkaa jo sama homma uudestaan. Jos tätä nyt kestää taas se 3kk yhtäsoittoa, niin mä en ehkä ala.
Ei tässä sitten sen kummempia huolenaiheita eikä teesejä. Olen ihan liian kauan pitkittänyt tota äidinkielen (itsenäistä)opiskelua, kun kerran kirjoittaminenkin on niin... verrannollinen luisteluun, pyöräilyyn tai muuhun *hyi* taitoon....
Mulle se on itsestäänselvyys. Vierivä kivi ei kylläkään pitäisi sammaloitua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti