anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 14, 2017

muistiinpano itselle: pukeudu ulkona vielä lämpimästi ettei tule kipeeksi

Käväsin pitkästä aikaa DeviantArtissa. Sain kirjeen k-kamulta, ja laitoin siinä olleen nauhan pojan kaulaan kiinni ja käytiin hienoina poikina parin pysäkin päässä postissa viemässä... no, aika paljon kaikenlaista ties minnekin maailmoille.
Tein tänään suklaaespressoa, ja laventeliteetä johon pusersin yhden sitruunan. Täytysi kai syödä kohta jotain, tai sitten mulla on koko päivän ollut tällainen olo että pää jyskyttää? Nukkunut liikaa?
Tuli pari h-kuorellista slameja, ja vein heti yhdelle vastauspostia, mutta kirje ei mahtunut enää kuoreen.
Kuuntelin 1,5 tuntia Ihmeotukset ja niiden olinpaikat äänikirjaa englanniksi, melkein koko kirjan siis. Luin sen suomeksi viimeksi joskus yläastella, kun harjoittelin vähän näppäimillä naputtelua ja päädyin naputtelee sen kirjan "puhtaaksi" johonkin wordpadiin.. mä olen aina ollut pienestä saakka, hurmioitunut läppäreiden näistä näppäimistöistä? Ihan sama mitä kirjoittaa edes, kunhan on.
Kirjauduin chromeen nyt, ja mun kaikki kirjanmerkkipalkit meni näköjään uusiksi, kun ne on ennen ollut eri lailla. Muutenkin täytyy korjata asetuksia, esim. ottaa oikeinkirjoituksen tarkistus pois jnejne pientä säätöä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti