anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, maaliskuuta 02, 2017

mikälie aivohoitotapaus

Rentoutunut vaihteeksi. Tekaisin äsken itelle jalkakylvyn, ja suurimman osan päivästä olen nukkunut, sekä eilen että tänään. Voisi alkaa taas Ruusunen -dieetille. Melkein unohtunut kaikenlainen somettaminenkin tässä sivussa... mikäli instagram ja blogger lasketaan sosiaalisen mediaan?
Eilen käytiin Duossa Hervannassa, ja tänään kaukkiksella pitsalla, ja vein postiin jotakin tuhansien kilsojen päähän matkaavaa. (Saksa, Japani. kohta Malesia ja Irlanti usan lisäksi).
Täällä meillä on melkolailla kokonaisvaltainen kaaos. Tarttisi alkaa jotain konmaria tai muuta minimalismia alkaa harjoittaa.
Mutta tota noinniin. Menkat ei ota laantuakseen nekään. Vissii monta viikkoa ollut ja jo ja sidettä ja tamponia kuluu. Kenties mulle ei sovi mikään ehkäisy sitten kuitenkaan.
Nyt oikein osaa sanoa mitään sen kummemmin. Ensi tiistaina vissii katsoo leffaa teatteriin kaverin kanssa. Olen nähnyt suunnilleen jokaisen X-menin teatterissa, joten miksei tämänkin.
Fb:ssä jutskannut joidenkin wiccojen kanssa messengerillä. Laitoin ylös heidän nimiä jopa tonne varjojenkirjaani. On mulla osoitekirjakin, mutta osoitteita ei ole vielä herunut. Kai sitäkin ajallaan. Mun tarttisi nyt vielä kirjoitella nuita kirjeitä pari, ja sitten lähtee postikorttia ja olen ihan unohtanut mun k-kamunkin. Sen muutto tuli vähän puskista, ja kai mä loukkaannuin, kun se vaan ilmoittaa että osoitteenmuutoskortti tulee sitten postissa.
Njaah. Olisi kai sitä kaikkea pientä hassua kertoilua, mutta en osaa väkertää hauskaa mun edesottamuksista kun ne tuntuu kuitenkin vähäisiltä. Ihan rentoutunut olen parin slamin äärellä tänään, ja tota, nii. Tarttisi ostaa h-kuoria (valmiiksi maksettuja kuoria) että saa noita vihkoslameja eteenpäin. Ennen kuin niiden hinta nousee nekin, TAAS. Posti on niin.... TAAS nousee hinnat!?
Mutta tota ääh. En mä oo kai saanut mitään aikaiseksi. Vienyt koiraa tänään. Mun uudet lenkkarit ei tykkää tosta loskasäästä. Nii ja kiinnostaisi ostaa niken plus size malliston vaatteita, ellei ne oisi niin kalliita. meinasin tossa jos laittaisi korsettia päälle, mutta toisaalta en jaksaisi. Sama se.
Samapa tuo paljoa mä painan kun silti tulee sellaisia kommentteja että hyi saatana kun et ansaitse elää oot niin ruma hyi... noh, en mä voi sille mitään. Olen pikantti maku harvoille, ja valituille jotka mun kauneuden näkee sitte silmissähän se vika vaan on...
kröh. Miksi huolehtia mistään, kun voi aina nukkua... Joskus tuntuu että näkisi unta vaikka on kyllä hereillä, mutta silti jotenkin. emt...
Telkkari pauhaa tuolla taustalla... maksoin eilen satasen sähkölaskun, satasen velkajärjestelyjuttua, ja muutenkin on laskuja rästissä kuten vuokraa melko paljon... toisaalta niin tyhmä tehdä töitä ilman mitään pohjapalkkaa ees. Onneksi se on nyt loppu, mietin että voisin lähtee siihen hommaan uudestaan joskus kesällä, mutta kai niiden täytys pyytää mua sinne. Niillä oisi ainakin ilmastointi.
hömph. Miks mun kaikki suunnitelmat aina kusee. Ihan arvoton olo, kiitos universumin... powers that be, let me be.
mutta joo... kaikki mikä päättyy hyvin niin on hyvin.

1 kommentti:

  1. ootko ajatellu kuukuppia hommata, ei menis niin paljon sidettä ja tampoonia (eli ei rahaa niihin ja pimpherousaa kiittää ku ei oo muovia housuissa) ? heviflou-päivinä joudun ite tyhjää parin-kolmen tunnin välein mut kyl ihan mahtava keksintö se kuppi silti :)

    VastaaPoista