anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2017

kuorsaa pois

Kävin suihkussa. Syönyt tänään vasta masennuslääkkeen ja colaa. Koira on saanut ruoan, ja vien sitä hetimmiten kun hiukset kuivuu tms. Ei sekään näytä kovin innokkaalta lähtee tonne ulos.
Löysin eilisen postin mukana tulleen jumppakuminauhan, ja tämä on todella pieni, varmaan kiinankokoa. Ei se haittaa kun siinä on vastusta jos kävelen vähän edestakas niin lihaksissa tuntuu jo.
Aliexpressissä on alennusmyynti, mutta mun tili on miinuksella eli ei viittisi ostella turhuuksia.

Niin muuten - tännehän oli ilmestynyt joskus eilen tää uusi look-
Mitä mieltä olette ?
Lähtiköhän täältä muuten se snapwidgetti mikä näytti mun kuvia. Ei se mitään.
Kattelin eilen loppuun Netflixistä Food Addicts dokumenttia, ja sitten aloitin pari jaksoa Uutta Sherlockia. En ollut katsonut sitä ennen, oikein ymmärtänyt viehätystä.

Onpa tuolla muuten sininen taivas ja aurinkokin paistaa? En tiedä mainitsinko että kävin maanantaina salilla? Peseydyin ja olin vajaan tunnin vaan, lopuksi söin tonnikalaa purkin.

Varata aikaa ensi viikkolla tonne Mehiläiseen, kun niillä toivottavasti on jokin sairaanhoitaja, joka mulle laittaa tota injektiota, niin voisi varata aikaa. Mitäs menin osallistuu siihen valinnanvapaus kokeiluun, enkä pysty vaihtaa takas ennen kuin heinäkuussa tms. Mulla loppuu tänään kuukausikortti nysseenkin. Onneksi satuin lataa kympin sinne silloin kun oli vielä palkasta jäljellä jotain.
Mä oon taas nukkunut paljon, koska ollut kipeä olo. Muuteskaan ole vielä loppunut tää räkäily.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti