anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, maaliskuuta 16, 2017

Kaikki on hyrskynmyrskyn- tai ainakin pitkin poikin - hassulla veisula hassun haa?-peppi p.

Aloin miettiä pettymystä. Mikäkö olisi antikliimaksin huippu? Ajatelkaa toki loogisesti, olisitte 9kk kärsinyt kaikenmoisia tunteita mitä uuden ihmisen saattaminen maailmaan tuottaa, ja sitten kun se vauva syntyy niin kätilö pistää sitä nuppineulalla ja vauvasi leijailee ikkunasta/ovesta ulos pieraisten kuin ilmapallo. Sulle jääden käteen napanuora sekä se ihmetys, joka siinä hormonien vapautuessa ja ties monen tunnin synnytyskipujen jälkeen, että tuossako se nyt sitten oli?

En muuten saa unta. Mua ei väsytä yhtään. Olen flunssainen.
En tiedä miksi aloin ajatella. Tosiasiassa pettymyksiä sattuu harvinaisen usein. Minultakin oltaisi otettu vauva pois, jos olisin saanut sellaisesta päättää kuin, että en tekisi aborttia. Mä olen jokseenkin pro life. En silti usko kristittyihin noitiin.

Se on vähän sama kuin mikä tahansa kirjauskonnon harrastaja menisi kirkkoonsa ja kuuntelisi jotain pappien saarnaa, ottaisi leivyskää sun muuta ehtoollisviiniä - paitsi, ettei pakana tarvitse muuta kirkkoa kuin luonnon, ehkä kynttilöitä ja yrttejä tms, mikäli loitsuaa, tai rituaaliin päätteeksi ehkä jotain kakkuja ja viiniä tai, pyhittää jonkun esineen alttarilla käyttöä varten tms.... ne on ne pienet nyanssit ja viitteet. Ylipapittaret, varjojenkirja, jumalatar, riitti, kuun vaiheiden seuraaminen, ennustus tai mikä ikinä huvittaa. Oli siinä sitten druidismia, karhunuskoa, aleksandrialaisuutta, gardneria, tai mitä tahansa muuta polkua, niin ei se vastaa kristinuskonnon haaroja. Jos väität olevasi wicca, niin sittenhän olet. Mutta, kristinuskolla on niin pitkäät perinteet käännyttämisestä, että mä en sitä kovin rauhaarakastavaksi uskonnoksi kuvailisi?

Ainakaan mulla ei ole tarvetta uskoa "saatanaan", vaikka usein niin kiroilenkin. Mä en haluaisi taivaaseen, joten tuskin helvetilläkään olisi mulle tarjottavaa. Monesti tämä on monille niin vakava asia. Tekee mieli vain sanoa, että 'on vaikea uskoa että joku uskoo' sitä ja tätä, mutta jos takoo jotain tarpeeksi nuorena, niin kai se uskokin muhii sitten ja kasvaa ihmisen mukana. Noituus, luonnonusko, pakanuus, New Age... mitä muuta se sitten on, kuin että haluaa saada kaiken nyt heti. Loitsuthan on sitä varten, että muokkaa ympäristöä taipumaan tahtoonsa tiedostamattamalla tasolla.

Avopuoliso on nyt monet illat haukkunut mua sadistiksi. Varmasti nämä asiat liittyy toisiinsa nekin.

Mä en muuten uskonut, kun mun lukion äidinkielenopettaja väitti että välillä aika menee noopeasti, välillä hitaasti jne että kuka sen määrittelee... mutta mä olin niin varma, että se on määrätty määre, jokin tietty tuhannesosa valon värähtelystä on sekunti jne jne.... että paheksuin tätä väittelyä.
Mulla on mielipiteitä, mutta en suostu väittelemään näistä, teeseistä...

Kaikki on niin suhteellista, vaikka ei mikään ole suhteellisuusteoriaa. Mitä helpommalla tavalla jotain voi maallikolle selittää, sen paremmin teoria pätee edes. Vaikka Einsteinin synttärit oli eilen, vai onko siitä jo pari päivää?

Katalysaattoroidaan turhuus, tylsyyden inhibaattorilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti