anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, maaliskuuta 25, 2017

Hupaisaa vai ei

Tilasin keltaista tekstiiliväriä Kärkkäiseltä sekä vistaprintistä osoitetarroja ja t-paidan omalla painatuksella.
Ehkä mun läppärin näppäimistö leikkii olevansa kosketusnäyttö..onhan se jo usean vuoden vanha kone...
muoks. Näköjään mulla oli vain päällä jokin näppäimistön suodatus??
-.-

katottiin Suacide Squad eilen kaverin kanssa, kun en ehtinyt hakea Makuunista elokuvaa.
Sain 8e alennuskoodin foodora sovellukseen. Muuten kiva, jos vaan asuisi jossain keskustan lähimain, niin ne toimittaisikin jotain.
Kävin hakemassa parinsadan metrin päästä (alle 300 askelta) sitten grilliltä kanafileitä ja ranskikset.
Tarttisi ehkä tehdä jotain, että kuluttaisinkin energiaa. Olen 3.5 kilon päässä 130:sta? Siis mitä vittua. Laihtuisin hitaasti jos söisin joka päivä 50 kaloria vähemmän. Mutta en silti tiedä mistä sellaisen läskivuoren sulattamisen aloittaisi. Mä olen silti minä vaikka mua olisi enemmän?

Postcrossingista tuli pari korttia. Postikin kulkee nopeammin kuin minä.
Ei tässä muuta... kurkkuun koskee kun vedän liikaa tupakkia. Tulkitsen varmaan näläksi välillä. Sellainen ahdistava tunne. Aina kun yskäisen, tuntuu että squirttaan jotain housuihin. Mutta ei keskustella kehomme toiminnoista sen yksityiskohtaisemmin?

Hohhoijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti