anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2017

Huomaattekos kuinka tekstini edistyy - mitään ihmeellistä tuo ei ole

Heräsin aamulla kuudelta vahingossa. Makselin laskuja, kävin hakemassa parin minuutin matkan päästä aamun röökit. Sitten tulivat mainokset YouTubeen minunkin kanavalleni, kun kerran adsense tilini on hyväksytty ensimmäisen kerran sitten kymmeneen vuoteen. Sekin on hidas prosessi, enkä oleta saavani tuloja, jos yhtään. Jos joku klikkaa vahingossa jotain mainosta sen minuutin aikana kun jaksavat katsoa mun tubetusta, niin okei. Olen kyllä viime aikoina katsellut sieltä itse paljon.
Olen oikeastaan päivitellyt muitakin blogeja, kun minulla on niitä jokunen nyt tämän lisäksi. Mulla pitäisi olla blogger profiili jossain, mistä näkee ne, mutta kukaan tuskin löytää sitä, kun kaikki gadjetit suuntaa g+ profiiliin, vaikka sekin vissiin poistuu käytöstä. Ja täällä bloggerissa on uusia teemoja. Otin yhteyttä siihen italialaiseen webbisuunnittelijaan, jonka koodi tässä blogissa on ollut 2014 lopulta, jos vaikka maksaisin sille uudesta mallista, mutta en sitten tiedä vastaako hän minulle. Menettää kyllä asiakkaan siinä. no problemos.
Juonut aamukahvin. Mun tekstien suunnalta tullut sinänsä pettymyksiä, että jokin mun kirjoituksissa ei ole kelvannut siihen että niistä saisi jotain tuloja? hubpages.comille mun enkuntaidot ei vissiin riitä, ja critique circle ei suostu antaa kritiikkiä fanficceistä. Ääh. Ööh.
Eilen illalla halusin vielä stick and poke tatuoida itseäni, mutta aamulla muistanut minkä ajatuksen parissa vietin sitten loppuyön. Siitä kirjoitin jo muualle, ja periaatteessa en tykkää repetoida itseäni. Siis toistaa itseäni. Koska toisto on, niin se on melko rasittava löytää samat sanat uudelleen.

http://fi061177350011175.blogspot.fi/
- Inspiroiduin rahaan liittyvästä blogista kun tutkailin blogit.fi sivun toplistaa. Raha on tabu kuulemma.
https://etsinkirjekaveria.blogspot.fi/
- Koska posti kuljettaa 300 miljoonaa kirjettä eli vähemmän kuin 2000-luvun alussa.
http://kirjatkiertoon.blogspot.fi/
- Ja tämä koska, goodreads, tai koska minulla on kesken suunnilleen 40 kirjaa kerralla, ja tänä vuonnakin saanut vasta yhden kirjan luettua loppuun, sekin e-kirja.

Muutenkin hyvä välillä tutkailla juttuja.
Mun aamulääkkeet on nyt peltisessä brittien punaisessa puhelinkioski rasiassa. Kaikenlaista swappia pyörii ympäriinsä. 4kpl postimerkkejä olen haalinut, ja tarvitsen niistä kaikki jos saisin aikaiseksi tehdä mitä pitäisi. Joku seuraavista on aina väärässä huoneessa: sakset, liima, kontaktimuovi, teippi, kirjekuoret. Saanpahan pari askelta liikehdintää, kun kuljen tätä olohuoneen ja keittiön väliä. En ole pelannut 3ds:ää pitkiin aikoihin. Löysin White2 fyysisen kopion toissapäivänä, enkä edes muista missä järjestyksessä noita pelejä olen pelannut... toki aloitin Red versiolla pokemonit joskus 90-luvun lopulla/ihan 00-alussa. Mulla on go:ssa loppuneet pokepallot... käytin viimeiset 50 kolikkoa pelissä silmälaseihin mun hahmolle.

Pojalla oli taas eilen rusetti kaulassa, mutta enhän mä tajunnut että se tuolla likastuu. Niksnaks otin sen nyt pannasta pois. Tollainen oranssi kiinan halpis. Olenko kertonut, miten haluan uusia mun 2006 festarilookin, kun mulla oli kokonaan keltaiset vaatteet (shortsit, paita, sandaalit ja myös tukka oli sellanen haalean keltsu.)
Labbis on muuten taas tänä vuonna Amerikkojen suosituin koirarotu ja kultainennoutaja oli kolmas. Mikä sen ihanampi uutinen. Ja toi vanha linjakin tekee paluutaan. Onhan se kiva, että rotu olisi puhdas (kuulostaan itse niin Luihuiselta kun höpisen ns. puhtaasta verestä), mutta lähinnä koska jos se kerran on laivakoira ollut, niin miksi täytyy jotain whippettiä siitä jalostaa. Chihuahuat ei ollut edes sillä listalla suosituimmista roduista. (No siis, bulldogit, beagelit, saksanpaimenkoirat jne löytyivät). Fox news youtubesta oli sellainen video minkä tykkäsin ja kommentoin. Kerrankin söpöjä uutisia?

Poitsut lähti lenkille. Mä oon jo kaksi kertaa tänä aamuna käynyt vessassa haisemassa. Tuli illalla eilen syöpöteltyä suklaalevyt avokin kanssa. Ei mikään mahtava idea, mutta alan kyllä saada vähän jo makuaistia takaisin tästä kun lenssu lähtee pois vihdoin, kestänytkään kuin sen viikon tai kaksi...

Aina on tekosyy olla sanomatta mitään hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti