anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2017

elämän ja kuoleman asioita

Nokka tukossa. Kävin suihkussa ja kevenin melkein kilon??!!
Perjantaina pitäisi mennä auttelee kamua sen uuden vauvan kanssa (lue: tabletti) ja kattoo leffaa, mutta jos mä olen vielä silloin entistä sairaampi, niin täytyypi perua se.
Mulla on tilillä 26 snt, ja rahaa tulee viikon päästä... Ei mitään hajua miten tässä kuuluisi pärjätä. Katselin eilen kaikkia vaatteita (kesäksi?), mutta keltaisena ei oikein löytynyt mitään. Muotiväri on kaiketi jokin pinkki. (mitä nyt plus size nettikuvastoja silmäilin)
Emt, oikeasti tuntuu välillä että joku sensuroi mun tekstiä tai sitten multa jää niitä kirjaimia painamatta pohjaan. virtaaminen ja virtsaaminen on kuitenkin eri asioita...
mieli voi virrata, mutta voihan kusi nousta päähän. jaahs.
Ei mulla ole mielipiteitä. Mieluummin niistäisin taas aivot pellolle.
Liittysin yhteen uuteen sivustoon tossa?
sendsomething.net
Kirjoitin sinne jotain ja tuli mitälie vittuilua takasi, että mikä sopii yhteen minkäkin kanssa, kun kerroin olevani vaaka? Mitä siitä jos meikä tykkää liilasta ja glitteristä, häh? Ei siinä ole kaikki mistä mä tykkään.
Annoin pari kritiikkiä tänään tuolla critiquecircle.com että saan palautetta mun potter slash ficistä, (koska siitä saa pisteitä kun antaa kritiikkiä, joita voi sitten käyttää siihen että itse vastaanottaa niitä). Molemmat oli fantasiaa, toinen kertoi sadun kaksoisveljistä ja toinen tädeistä?
Enniweissöns, mä oon melko tukossa.. kuorsannut kai viime yön. Musta tuntuu välillä, että kun suljen silmät niin en näe unia edes, vaan lakkaisin olemasta - ihan kuin silloin kun olin myrkytystilassa pari päivää? kadotan joko ajantajun tai itseni tai jotain, mitälie- tokkuroittenkaan.

samansuuntaiset viivat ei koskaan kohtaa, nyyh. Oli avaruus miten kaareva tahansa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti