anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, helmikuuta 04, 2017

uskon vieraiden kiltteyteen

Oli niin väsy syömisen jälkeen, nukuin noin tunnin. Sitten on taas siivoiltu, katsottu youtubesta säästövinkkejä ja opiskelurutiineja ym järjestät elämäsi päivässä kuntoon näin...
Luin äsken Baby Janea muutaman kymmentä sivua, kun kerran päätin jostain aloittaa.
Ostin kaupasta laakerinlehtiä ja olen polttanut niitä ja kynttilää. Juon nyt sitten yhden kaljan, kun kerran avokin teki mieli hakea.
Olen nyt vähän järjestelly pääkoppaanikin siis. Mulla on oikeastaan kaikki aika hyvin, kun ei mieti niin tarkkaan, käytä sanoja kuten 'huoli' tai 'pakko'. Asiat hoidetaan ajallaan, ei siinä.

Mulla on muutes näköjään Kuopiossa jokin ahkera lukija :o Täyttää tuota blogin vieraslistaa ihan mukavasti useinkin. Tunnistan jos joku Vaasasta käy, no sehän on tietty mun kirjekaveri. Kuopiossa, kuka siellä on? Pomo? Olenko niin rakas alainen peräti...

No mutta tosiaan teki hyvää olla vähän poissa töistä tänään. Saa sitten ensi viikosta eteenpäin yrittää kovemmin. Niin moni seikka siinäkin työssä, äänestä lähtien vaikuttaa ostaako joku sitä -tuotetta..asenne, pöh mitä se on.

Niin, syötiin tosiaan tänään pasta bolognesea. Kastiketta on vieläkin. Jos olisin syönyt iltapalaa olisi ehkä voinut vetää purkin tonnikalaa vedessä... join teetä, juon vettä vielä. Vapotan ja käyn tupakilla.
Joku vitun emmagaala on televisiossa, ja tuo katsoo sitä *minun* telkkaristani!!
Ei sillä, että mää itse ehtisin katselemaan edes noita elokuvia mitä oisi katsomatta vielä kääreissään. Helpompaa mutustaa netflixin ääressä...

Mun aamulääkkeet on piilossa parin ilmastointiteippirullan keskellä se purkki, kun muistaisi vaan ne ottaa niin kaikki bueno... en oo varma onko mun ihottuma vieläkään lähtenyt paranemaan.. pitäisi muistaa suihkussa käynnin jälkeen laittaa se vahva hydrokortisoni voide.

No mutta katselette siellä varmaan jotain... muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti