anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2017

koita tässä nyt sitten

Omaa aikaa ollut ihmeen paljon tänään. Luonnollisesti leikkasin äsken varpaankynsiä... mustapäitä on edelleen nenässä ja karvoja kasvaa nenässä ja huultenpielissä vähän edelleen, mutta kai mä jossain vaiheessa nekin hoidan pikku detaljit... ihomatorauha on pop jne...
Tein tosi karseesta kuvakulmasta videon youtubeen höpöttäen niitä näitä. just joku kommentoi nyt sitten, miten hyvä kuvakulmani oli. Koiraa olen vienyt pari kertaa tänään. Mulle laitettiin se kidutusväline tonne kohdun perukoille, ja kuulemma kaupunki maksaa koska olen eläkkeellä.
Söin eilen illalla kebaba ja jätskiä... muuten olen ollut kiltisti dieetillä!? Aamulla söin kipulääkkeen aamiaiseksi. oujea. Täytyy alkaa pistää sivuun rahaa siteitä varten, jos tämä onkin nyt yhtäkkiä sitten runsaampaakin mun vuoto tästä lähtien. Paljon naisellisempi olokin... tai siis fiilis...
Joo tosiaan aamulla avokki vei mut ehkäisyneuvolaan, ja sen jälkeen nähnyt koko tyyppiä. HMM.
Ostin kaupungilta smoottien sen sijaan, että olisin ostanut pikaruokaa tms hamppareita. Se rouva pisti teippiä mun muovimukin päälle ja pillin mukaan, kun olin just enkä melkein linkkarissa matkalla kotio. Ettei kukaan tietäisi mitään. Kotona odotti mua varten jauhelihakastiketta, ties koska tehtyä, ja tein sen kanssa makaronia joista sitten oksensin osan sulamattomina pois. yh. Vessa haisee oksennukselle, pitäisi se kunnolla jynssätä pönttö. Vedin nuudelia napaan sit kun alkoi hiukotuttaa, ja tein riisiä mutta ei kyllä ole mitään protskua ton riisin kans, niin miks mä ees keitin sitä.?? annoin siitä vähän koitsulle, kun ei se ole edes kakannut mun kans tänään tuolla pihalla. Menkööt sitten kun isäntänsä vie sitä. grr
Luin eilen vissii vajaa 50 sivua tota mustan tornin ykkösosaa? Mä olen jotenkin polyamoristinen obsessiivinen lukija, kun vaikka jos joku kirja on kesken (ja niitä on vajat 40 kesken) niin muistan silti aina mihin oon aina jäänyt? wierdööz.
No mutta jees... meen tekee jotain muuta..kattelin vähän telsusta jimiä, mutta noi poliisit ei kiinnosta!!1 (eli meen vaihtaa kanavaa tai sammuttaa sen. muuten katselin netflixiä taas tänään vähän lisäksi ja youtubesta jotain, samalla kun heivasin tuolin kauemmas ja tein jotain kyykkyjä))
jou.. siinä se sitten oikeastansa! Takasi töihin hmmm, onko huomenna jo torstai!? Oon varmaan tosi paljon jäljellä viikkotavoitteesta Ô_õ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti