anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 12, 2017

kajsa88

Mulla on nyt useamman vuoden ollut jo kesken ollut yksi Charlaine Harrisin kirja. Sain sen bookcrossingin kautta kädestä käteen joku kesä adepakselta, joka on minua vuoden nuorempi!
Sen nimi on Kylmäveristen klubi, ja olen sivulla 159. Luin sitä taas hetken äsken... nuo Sookie Stackhouse kirjat on ihan ok, mutta tämä kyllä laahaa mulla... Bill on kateissa ja Sookie etsii häntä. Sen viimeisen jakson katsottuani True Bloodia en ole enää ollut mikään erityinen fani tolle sarjalle.
Sitten on tuossa to-be-read pinossa mm. baby jane, syötäväksi kasvatetut, ja makeannälkä romaanit. Siiloa en ole vielä aloittanut. Varmaan maksamattakin noi kirjat vielä... hups?
Kattellut youtubesta Amy Leen uutta sinkua sekä Ed Sheerania. Syönyt twix suklaalevitettä, loput milkywayt ja rahkan ja kylmää kahvia ja vapotellut. Menkat on vieläkin, ja allani on pyyhe, koska jostain syystä persvaosta muuteskin leviää nyt veret pitkin alushousuja vaikka olisikin side, ja tamponia en ole jaksanut laittaa kun sen kanssa täytyisi olla varoinen tän mun uuden kierukan kanssa
... Mitähän sitä noin muuten keksisi. Mua ei huvita oikein mennä liveenkään esiintyyn(koska siellä on alaikäisiä suomalaislapsosia). Tänään piti kai siivota, ehkä käydä lehvassa. Huomenna en pääse, koska työt alkaakin nyt sitten klo12. Jos mä nyt jään sinne enää kovin pitkäksi aikaa. Evvk? Ihmiset oli eilen luurin toisessa päässä huonolla tuulella. Sain sentään lahjiksen, ja sitä on jäljellä s-ryhmään 30egee.
Kumma ettei tili ole vielä miinuksella.
Ystävänpäiväkin on ylihuomenna. Koiralla on synttärit, täyttää paljon, ihan liikaa..8wee.:3
En laittanut kellekään ystävänpäiväkortteja tms. Kovin on sekin päivä kaupallinen.
Kuitenkin, niin mun lukupäiväkirjassa on vaan yksi kirja tällä hetkellä luettuna, ja sekin on viime vuodelta. Miten mä ikinä ehdin mitään lukea. Vaikka olen kyllä nopea lukija, mutta silti. Jää aina kesken. Haluan ahmia kirjoja, enkä vain maistella ja pohtia. Yksi tunti kerran viikossa ei riitä varsinkaan, esimerkiksi pokemon pelien peluuseen... noniin, mutta tässä olen ja arpa on heitetty. tekin bruuttukseni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti