anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2017

Tulkoon kirkastuminen

Uudet lasit nytten on mulle melko tärkeet. Näillä näkeekin jotain eikä ole mitään lastenkokoa. En nyt haukkuisi näitä muodikkaiksikaan.
Melko typerä päivä sinänsä. Eilen oli jotain )): orgasmia, mutta se oli melko huono fiilis mikä seurasi siitä porn0n kattelusta. Tympeä pettynyt ja jokseenkin syyllistynyt. Tai no, eihän siinä edes panoa ollut. *mutisee jotain aasialaisnaisista punaisine hepeneineen sekä mantelitumakkeesta* ja muuteskin toi että himojaan sitten aktueellistaa jonkun pornon kattelun kautta, niin aika hämmentävän pettävää. jaa-a, oisko jotakin moraalejani vastaa tossa kohtaa. Se on ihan sama jos menisi naimisiin autonsa kanssa tai olisi joulumuori tjtn.
ää. Vaikea välittää kokemuksia sanalliseen muotoon, mitä haluaisi muistella ikin.
Mun mahtavat kokeelliset ideat on niin vitun huonoja. Joskus halusin murtaa psyykeni, ja sitten taas halusin ehdollistaa itseni orgasmoimaan nopeammin aina kun tulee jotain tiettyä ärsykettä tms. olisko noi kaksi ideaa nyt sitten ihan eri päistä nautintoskaalalla en tiedä. Yhtä kidutusta koko elämä ja kärsimystä tyynni (sanoisi siddartha gautama eli buddha mun sisällä<3). Sisälmyksistä puheenollen,nii onks kellää muulla ollut himoja viime aikoina.?? eikö se ole sellainen tunne jossai vatsanpohjassa?? jos teoreettisesti vaihdetaan tuntemuksista keskustelua. Uskoihan mun yksi kaverikin joskus että ahdistusta ei ole olemassa, eikä sydänkohtauksia kun selitin että mun sydän on murtunut tai sillee oikeasti tuntenut aktuaalista fyysistä kipuilua siellä main yhteydessä emotionaaliseen oireiluun....ääh mä selitän niin hyvin että oikein itsekin että mitäs vittua. Ehkä en osaa tunteitani ilmaista koska äiti ei koskaan rakastanut mua. Ei siihen diagnoosit auta tai lääkitykset ! nii vittu auta juurikaan muu kuin itte ottaa häntää sarvista ja kissu pöydälle pöytyältä...
l010101
Helppohan se on auttaa kavereita hädässä, vielä vaikeampaa se on tunnistaa kun sulla on joitain jotka sitte muka ees tukee sua asioissasi kun kaikki on niin itsestäänselvyyttä hohhoijaa.
suosittelen kaikkia elämään autopilotilla. toisaalta ees välillä haistella ruusuja, jotkut ihmiset vaan on parhaita siinäkin joten ruusujen haistelun maailmanmestaruus huomautuksesta taas joillekin fuuuuu-
no mutta en nyt taaskaan saavuttanut yhtäkään asiaa, kun en saanut näin itseilmaistua oikein mitään taaskaan kirjallisestikaan tähän.
rakkaus ja turvallisuus ja ruoka ja uni ja siinä ne sitten käänteisessä järjestyksessä alkoi tulemaankin
että kai mä osaisin mitä vaan vaikka silmät ummessa tähän astikin kun elänyt. vastinetta teitin ärsykkeille oikee nyt oo,,,kaikki on jo keksitty olemassa oleva ja mä vaan... nii mitä mä oon... aion kovasti ainakin elää siitä vääjäämättömästi päivien loppuessa elämästäni lipuen pois nii, olla huolehtimatta sen kuitenkaan kummemmin mistään ... call it what thou wilt, mutta sitä juurikin millä saa hajottuu pilviä taivaalta pelkän katseen voimalla. maailma pyöri milloinkaan, loppuu vaan auringonkin kaasut aikoinaan, ja päivä kestää lyhyttä yötä pidempään laadilaa. haukotus.
 ei mitään jiitä milloinkaan, ei tuu päivät opettaa, ei sienii voi syödä liikaa milloinkaan, ja sateet turhan usein lankeaa.... nättipoikaa tää suomenkiäli. siis mä tosiaan tykkään sanoja makustella ja mietteitä mietiskellä mutta silti tartteeks missään olla jotain lopullista takana.

mä oon se filosofi sieltä Platon luolavertauksesta, paitsi että joskus on ihan vaan kivempi palata sinne luolaan ja miettiä tosissaan miten kauan se dystopia siellä luolassa vallitsee ja miten kauan ne varjot siellä sit näkyisi niille jotka sieltä o poistunut koskaan tosimaailmaan jne. koska vaikka ne miten mua sieltä luolasta olisi karkottamassa ja pitäisi hulluna kun palasin, nii- en mä kyllä ikinä haluaisi mihinkään ideoitten maailmaankaan... hmm tai siis jos joku nyt kertoisi mulle että mun elämä on harhaa ja oon oikeasti jossain koneessa kiinni, niin varmaan kyllä palaisi sittenkään sinne reealimaailmaan...
the end of the free thought

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti