anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 03, 2017

tavaan omaa kirjoitusta mielessäni pelkkää tyhjää

Netflixiin tulee Varjojen kaupunkia uusi jakso ilmeisesti jonkin ajan välein. Ei mulla muuta syytä sitä jatkaa sit oikeastaan sitten muuten.
Tuntuu että mun ihottuma paranisi. Tarttee vaan muistaa sitä voidetta joka päivä laittaa, kuten esim. ottaa masennuslääke aamuisin.
Ai niin, mun pitäisi mennä siihen mittiin tänään joka alkaa parin tunnin päästä.
Ei tähän pieneen ja sievään päähän sitten muuta mahdukaan. Olen arjen ja harmauden yläpuolella...
Ei olisi periaatteessa rahaa tupakkiin, ellen ala kaivelee kukkaronnyörejä, ja sitten onhan mulla toi vapottimen paska laite.
Sain 6e yhdestä sovelluksesta, kun otin parit kuvat ulkoa, joten tililläkin on peräti euro ja 15 snt... Syönyt oon vähän sitä ja tätä eli paljon taas erityisemmin mainittavaa.
Aamulla heräsin, että avokki soittaa että oonko hereillä ja menisin viemään tuota koiraa ja antaisin ruoan. Olisin mä ehkä ihan kohta, herännyt... töihin jos menisi bussi järkevämmin, etten olisi aina tasan siellä tai pari minuuttia myöhässä, paitsi jos lähtisin jo 22min aiemmin niin siinäkään kyllä jiitä.
Hissuksempi päivä tänään mitä eilen noin muuten.... tai ehkä se vaan kuulosti jotenkin tapahtumarikkaalta silloin. voihan pullasuti, jolla on peppureikää sivelty. eiku- perseensuti?
Esimerkkini on yleensä yhtä kuraa kuin symboliikka, jolla tätä blogia elävöitän eli en.
Jos mä jotain en usko niin se on se, että päivässä ei ole tarpeeksi tunteja tms aikaa... Ihan liikaa tuota on aivan hukattavaksi saakka... inahdus, nyökkäys, miten vaan haluatte valittaa että sitä ei ole aikaa mihinkään vuorokaudessa, niin toisesta korvasta ulos vain tuo informaationne... aika tappaa hitaasti, joten jos mitään oon oppinut eli en, niin elää kuin tänään olisi viimeinen päivä. Ja jos mä voin tänään katsoa leffan, lukea kirjan toisena päivänä, ja kolmannes päivä menee pilalle kuin Jeesuksen pääsiäinen, niin ainakin olen yrittänyt ja elänyt tossa tilanteessa. Katumalla tuu muuta kuin Ave Mariaa. Koska äiti halusi aina olla nunna, mutta koska mä olen olemassa, niin olkoot sit mikälie marttyyri aina sanon ainakin periaatteessa: ehkä, koska naiskorttia saa käyttää aina joka tapauksessa mahd. usein. Mainitsinko jo että olen iloinen, mukava, avulias, ystävällinen ja rento, hauskat jututkin löytyy. Tai ainakin noi posiitiviset asiat voisi sitten ilahduttaa *ajatusviiva tähän* kun on sellainen päivä joskus, että ei mahda mitään vitutuksellensakaan......

no mutta ostakaahan mun retro käsikonsoli 90-luvulta viidelläsataa, oon sitä taas tarjoamassa kaupan huutonetissä .-. (tai sitten ei pysty kats.huom. hinta)

vittuperkele tätä saatanan aneemista passiiviisuutta. Jos olisi jossain cayman saarilla 8cP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti