anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.1.17

Tärisytänkö maailmaas, mahdunko bikineihinkään

Rapsutan päätä puhki, miten pääsen huomenna olemaan töistä pois, ilman että on pakko irtisanoutua :D Huvit olisi välillä tärkeämmät kuin työt. Tekisin mielellään hommaa lauantait lisäksi, koska saa niitä elintärkeitä lahjakortteja millä saa ruokaan rahaa... ja sitä paitsi olen tehnyt viikon tunnit (sopparin mukaiset 15) täyteen, vaikka olin koko eilisen pois ja sairastuin sitä edellisenä päivänä kesken työpäivää. Pomo uhkailee, että se lopettaa joustamisen, ja "täräytteli" mun tuolia pari krt, tänään varmaan että heräisin ja jotakin kauppaa täräyttäisin tms. Mulle riittäisi hyvin kuussa ne kaupat mitä jo teen... ahdistavaa ahdistelua... mun asenne ei yhtään parane näin! Mikä vittu tässä oikein stressaa? Avokki ehdotti, että menisivät kovistelemaan sitä. Pari raavasta miestä kurkku suorana opettaa mun pomoa. En ehkä sitäkään toivoisi. Miten mulla on sellainen tunne, että viime viikon tein jo tuplamäärän tunteja, eli 10-16.00? Muistanko väärin, koska en mä mitään viime viikosta muista. Varmaan nukuin koko eilisen avulla pois masennustani tms... etsiihän se salamakin suorimman reitin maahan paukahtaessaan, ja tosiaan mulle riittäisi myös se suorin reitti.
emt, ehkä tää duuni vaan rassaa päätä. Luin että se oisi suomen vaikein työpaikka, mutta vissiin se olikin sitten 'veikein'. Mä olin niinku 5cm päässä että irtisanoudun tänään, jos sormilla pitäisi näyttää, ja mä oon sentään unelmoinut siitä jo ekat 5 päivää, kunnes aloin tottua.
e=mc2....
miehet innostuu pikkuasioista helposti. Mä en nyt sentään onneksi ole niin ailahtelevainenkaan(kö).
Mutta kuten kaveri sanoi, niin aamulla ollaan viisaampia. Joko mä ilmestyin töihin eli en, tai sitten ne ei vaan ansaitse mua. dih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti